Тапет с голям клон на дърво - естетика и природен баланс за вашия интериор | Фото Тапети

Фототапет разклонения

Флис - Канаваца
Продуктов код wall971067
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Боряна

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Снежина Илия Василеви

За пореден път съм доволна от вас изключително коректни

Tedi Metodieva

Страхотно качество и много добра изработка!Определено препоръчвам!

Darina Ganeva

Използвам услугите на Art- Gift вече две години. Бързи и коректни! Отново получих чудесни календари!

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапет Разклонения?

Представете си изящно и вдъхновяващо пространство с тапет, който ще придаде нотка на съвременност и природна естетика на вашия офис, хол, спалня или трапезария. 

Цветът на фона е сив, което добавя изисканост и хармония към общия вид на тапета. На предния план се намира голям клон на дърво със завладяваща и интересна форма, който се простира по цялата дължина на тапета. Формата на клончето е уникална и привлича вниманието към себе си.

Тапетът е създаден с внимание към детайлите и впечатлява със своята реалистичност. Всяка текстура на дървото е изобразена с изключителна прецизност и детайлност. Оттенъците на кората и ветвите придават на тапета живот и дълбочина, като същевременно предават усещане за спокойствие и природен баланс.

Тапетът е подходящ както за модерни, така и за класически интериори, допринасяйки за визуалната атмосфера и усещането за природата. Благодарение на своето естетично излъчване и сивия фон, тапетът може да се комбинира лесно с различни мебели и аксесоари, което го прави подходящ за всяка стая и стил на декорация.

Този тапет за всекидневна с голям клон на дърво с интересна форма ще ви осигури уникално преживяване и вълнуваща атмосфера в интериора, в който го поставите. Оставете себе си да се потопите в природата и създайте уютно пространство, което съчетава естетика и комфорт.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът с голям клон на дърво с интересна форма е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Той може да се използва в офиси, холове, спални или трапезарии. Благодарение на своята сива цветова гама и естествена тематика, тапетът ще добави усещане за природна красота и спокойствие във всяко помещение. Той се вписва както в модерни, така и в класически интериори, като придава изисканост и хармония на пространството. Независимо дали търсите стилна декорация за офиса или спокойна атмосфера за дома, този тапет ще бъде прекрасно решение.

Цена:
35 00 лв