Фототапет разклонения

Флис - Канаваца
Продуктов код wall971067
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

София Тодорова

Качествено и коректно обслужване!

Магдалена Влаховска

Невероятно качество на изпълнение на поръчката,бързи,коректни. ❤ Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях ❤ Препоръчвам с две ръце ❤

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)

Йоанна Койчева

Много съм доволна от поръчаните календари и подаръчетата към тях! Прекрасни са! Благодаря ви!

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапет Разклонения?

Представете си изящно и вдъхновяващо пространство с тапет, който ще придаде нотка на съвременност и природна естетика на вашия офис, хол, спалня или трапезария. 

Цветът на фона е сив, което добавя изисканост и хармония към общия вид на тапета. На предния план се намира голям клон на дърво със завладяваща и интересна форма, който се простира по цялата дължина на тапета. Формата на клончето е уникална и привлича вниманието към себе си.

Тапетът е създаден с внимание към детайлите и впечатлява със своята реалистичност. Всяка текстура на дървото е изобразена с изключителна прецизност и детайлност. Оттенъците на кората и ветвите придават на тапета живот и дълбочина, като същевременно предават усещане за спокойствие и природен баланс.

Тапетът е подходящ както за модерни, така и за класически интериори, допринасяйки за визуалната атмосфера и усещането за природата. Благодарение на своето естетично излъчване и сивия фон, тапетът може да се комбинира лесно с различни мебели и аксесоари, което го прави подходящ за всяка стая и стил на декорация.

Този тапет за всекидневна с голям клон на дърво с интересна форма ще ви осигури уникално преживяване и вълнуваща атмосфера в интериора, в който го поставите. Оставете себе си да се потопите в природата и създайте уютно пространство, което съчетава естетика и комфорт.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът с голям клон на дърво с интересна форма е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Той може да се използва в офиси, холове, спални или трапезарии. Благодарение на своята сива цветова гама и естествена тематика, тапетът ще добави усещане за природна красота и спокойствие във всяко помещение. Той се вписва както в модерни, така и в класически интериори, като придава изисканост и хармония на пространството. Независимо дали търсите стилна декорация за офиса или спокойна атмосфера за дома, този тапет ще бъде прекрасно решение.

Цена:
34 00 лв