Фототапет Райска тераса 2

Флис - Канаваца
Код wall10458204
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Таня

Фототапетът с морски изглед е точно това, което искахме за нашата тераса. Изглежда толкова реалистично!

Т.Симеонова

Тапетите, които поръчахме, бяха точно това, което искахме. Изглеждат страхотно и са с високо качество.

Сабина

Тапетите са с отлично качество и много лесни за монтаж. С удоволствие бих поръчалa отново.

Миглена

Фототапетът е с много високо качество и точно както беше показан на снимката. Препоръчвам!

Грета

Изключително съм доволна от тапета! Стаята изглежда невероятно.

Андрей

Страхотно обслужване и отлично качество!

С. Радева

Изключително съм доволна от покупката! Беше лесен за поставяне и резултатът надмина очакванията ми.

И.Иванова

Определено си заслужаваше инвестицията!

Диана Николова

Страхотно се получи.

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Райска тераса 2?

Този чудесен тапет представлява една красива тераса, обградена от нежни цветя, които придават усещане за спокойствие и хармония. От терасата се открива прекрасна гледка към безкрайните води на морето и далечния бряг.

Цветовете на тапета са изключително живи и наситени, създавайки усещане за свежест и жизненост. Основните цветове включват различни нюанси на синьото, кафявото, зеленото и розовото. Синьото представлява широките води на морето, които се сливат с безкрайното небе. Кафявите тонове отразяват топлотата на дървения под и мебелите на терасата, докато зелените цветове представят живата растителност и обграждащата природа. Розовите нюанси създават нежен и романтичен акцент, допълващ атмосферата на спокойствие и удоволствие.

Този тапет е идеален за хола или дневната стая, където можете да създадете атмосфера на уют и удоволствие. Гледката към морето и далечните брегове ще ви пренесе на места на спокойствие и отдих, докато нежните цветя ще внесат свежест и живот във вашия интериор.

Този тапет с морски пейзаж е перфектен избор, ако желаете да пренесете красотата на морето и природата във вашето пространство. Със своите наситени цветове и спокойна атмосфера, той ще създаде уникален и уютен интериорен дизайн.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с морски пейзаж е подходящ за много различни помещения. Можете да го използвате в хола, дневната стая, спалнята или дори във ваканционен дом на морето. Той ще добави свежест и спокойствие във вашето пространство и ще ви пренесе на място, където можете да се отпуснете и насладите на красотата на морето. Независимо дали живеете в градска среда или на път към почивка, този тапет ще създаде уютна атмосфера и ще внесе частичка от морето във вашето домашно пространство.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв