Изкусителен фототапет с райски птици - Природна красота и спокойствие за вашия дом | Фото Тапети

Фототапет Райски птици

Флис - Канаваца
Продуктов код wall637829
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Надежда Христова

Страхотно качество и бърза изработка+доставка! Вече 2ра година поръчвам календари от вас и съм много доволна!

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Камелия Иванова

Много съм доволна от бързината и качеството на календарите. Страхотни сте!

Dilyana Nikolova

Изключително доволна съм!Бързи и коректни!Благодаря Ви!!!

Сабина Георгиева

Точни и коректни.Препоръчвам с две ръце!

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Райски птици?

Фототапетът "Райски птици" представлява изключително артистично изображение, което ще добави уникален и елегантен акцент във всяко помещение. Въздействието на този тапет е магическо и успокояващо, трансформирайки всяка стена в прекрасно природно пространство.

На сив фон са изобразени птици, кацнали на нежно изрисувано дърво. Цветовете, използвани в дизайна, са изключително наситени и вълнуващи. Синьото е символ на спокойствие и хармония, докато кафявият нюанс придава топлина и усещане за природна земя. Зеленото е свежо и освежаващо, докато червеното и жълтото добавят доза енергия и жизненост към композицията.

Този Арт тапет може да бъде използван в различни помещения - в хола, където ще създаде уютна и релаксираща атмосфера; в спалнята, където ще донесе усещане за спокойствие и природна красота; във всекидневната, където ще добави изтънченост и стил; в офиса, където ще внесе вдъхновение и креативност; в коридора, където ще превърне пътя в едно изваяно из kunstwerk (изкуство); и дори в заведение, където ще създаде уникална и завладяваща атмосфера за гостите.

Тапетът "Райски птици" е идеален избор за всички, които желаят да внесат в своя дом или работно място усещане за природна красота, спокойствие и естетика. Той е израз на изкуството и ще създаде незабравимо преживяване във всяко пространство, където бъде поставен.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет с райски птици е подходящ за всяко помещение, което търси уникално и изкусително изживяване. Използвайте го в хола, спалнята или всекидневната, за да създадете уютна атмосфера. В офиса ще внесе вдъхновение и креативност, а в коридора ще добави изтънченост. Можете да го използвате и в заведение, за да създадете неповторимо преживяване за гостите. Този фототапет ще оживи всяко пространство със своите наситени цветове и изкусителен дизайн.

Цена:
35 00 лв