Изтънчен арт тапет с градски пейзаж и живописни цветове | Фото Тапети

Фототапет Рисуван град

Флис - Канаваца
Продуктов код wall801422
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам ????

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Ивелина

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Милена

Пореден страхотен подарък! Благодаря!

Лилия Иванова

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката!

Alexandra Stefanova

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна!

Стела Памукова

Много бързо и коректно обслужване. Благодарна съм и за подаръците, които получих към поръчката.

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Spaska Patarova

Горещо препоръчваме страницата! Поръчката се изпълнява бързо, качествено и коректно. Пак ще се възползваме от услугите им. Успехи! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Рисуван град?

Представете си великолепен арт тапет, който носи красотата и живота на един град. Този Арт тапет привлича вниманието с яркия си дизайн и изразителните цветове. В центъра на сцената е прекрасен мост, който се издига над красива река. Мостът се извива грациозно и създава атмосфера на изтънченост и стабилност.

На всяка страна на моста стоят големи и впечатляващи сгради. Те се издигат във висините, създавайки обстановка на увереност и престиж. Сградите са впечатляващи със своята архитектура и многообразие от прозорци и балкони, които отразяват динамиката на градския живот.

Реката, която се рее под моста, е пълна с жизненост. Малки лодки се движат по водата, създавайки усещане за пълна хармония с околната среда. Тя излъчва спокойствие и същевременно динамичност, създавайки усещане за непрекъснат поток на време и живот.

Цветовете в тапета са изразителни и разнообразни. Сивите и сини нюанси придават изчистеност и спокойствие, докато червените и зелените акценти добавят живот и енергия. Този хармоничен цветови пълнеж създава баланс и привлича окото.

Този арт тапет е подходящ за различни пространства - хол, спалня, всекидневна, коридор или офис. Всяко помещение ще възприеме красотата и изискаността на този тапет по свой собствен начин. Той може да се използва за да подчертае стил и персоналност или да създаде атмосфера на спокойствие и вдъхновение.

Независимо къде ще бъде поставен, този арт тапет ще създаде впечатление и ще превърне пространството в уютно и хармонично място, в което да се наслаждавате на красотата на градския пейзаж.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този арт тапет е идеален за всяка стая, където искате да добавите изтънченост и живот. Подходящ е за хол, спалня, всекидневна, коридор или офис. Той може да създаде атмосфера на спокойствие и вдъхновение, докато в същото време привлича вниманието с ярките си цветове и интересен дизайн. Независимо от мястото, този арт тапет ще превърне стаята в уютно и стилно място, което ще ви радва с красивия си изглед.

Цена:
35 00 лв