Фототапет Розова джунгла

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10393008
5.00
794
Фототапет Розова джунгла, подходящ за апликация в детска стая за момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
1 поръчка за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Ина Стевасарева

Благодаря за страхотните календари!За втора година поръчвам,точни и коректни!

Poli Alexieva

Изключително бързо изпълнение на поръчката. Календарите са с много добро качество. Препоръчвам с две ръце

Violeta Peneva

Благодаря за чудесните календари и подаръци! Бързо и качествено обслужване. Ще продължавам да използвам услуги ви! Весели празници!

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !

Aleksieva Geri-meri

много благодаря за хубавите календари бързи и коректни благодаря още веднъж

Емилия Червенкова

Изключително бързи и коректни! Благодаря за страхотните календари!

Denitsa Televa

Благодаря за прекрасните календари и чаши!!!Много бързо изпълнение на поръчката!Изработката е наистина на ниво(бях скептична понеже е от сайт),но наистина останах очарована!Ще поръчвам отново и отново...
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розова джунгла ?

Тапет за коридор Розова джунгла, представлява вълнуваща идилия от тропическа природа. Централният елемент е великолепно фламинго, излъчващо нежност и красота със своята розова окраска. Той грациозно се издига сред плътна зеленина, която пренася зрителя в удивителния свят на джунглата.

Тропическата зеленина на тапета създава атмосфера на спокойствие и хармония. Изобилството на растителни мотиви и палми придават чувство за изобилие и жизненост. Те създават усещане за привличане на енергията на природата във вашето помещение.

Красивите пеперуди, които плавно летят около фламингото и зеленината, придават още по-магично настроение на тапета. Техните ярки и разнообразни цветове се допълват с изисканост и живот.

Тапетът е подходящ за всяка стая във вашия дом или офис. В спалнята той може да създаде релаксираща обстановка, във всекодневната и хола - да придаде уют и стил, в коридора - да се превърне в зрелищен акцент, а в кухнята или офиса - да добави естествената привлекателност на природата.

Тапетът "Розова джунгла" е съчетание от изтънченост и дива природна красота, която ще внесе удоволствие и хармония във вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Розова джунгла?

Тапетът "Розова джунгла" е подходящ за различни пространства, включително спални, всекидневни, холове, коридори, кухни или офиси. Със своите живописни мотиви на фламинго, тропическа зеленина и пеперуди, той създава атмосфера на красота, спокойствие и природна хармония. Независимо дали желаете да освежите вашата лична спалня, да добавите уют в обществените зони или да създадете вдъхновяваща работна среда в офиса, този тапет ще добави изисканост и визуален интерес във всяко помещение.

Още продукти
Цена:
38 00 лв