Фототапет Розова дъга

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1120217
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Тони Пъдева

Всичко е перфектно.. От обслужването до изработката!! Желанията ми бяха изпълнени на 100%.. Благодаря ❤️

Яница

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване!

Иван Иванов

Много коректни и много бърза доставка !

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце -

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Ивелина Лапчева

Бързи, точни и коректни! Благодаря за календарите и подаръците и в бъдеще бих ползвала услугите ви!

Cvetelina Ivanova

Благодаря за страхотната работа и обслужване

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Малвина Горелска

Календарите,които поръчах са страхотни. Предвид празничната натовареност,бяха изработени и доставени много бързо.
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Фототапет Розова дъга?

Тапетът "Фототапет Розова Дъга" е изключително абстрактен и впечатляващ избор за всяко помещение, като хол, детска стая, бар или клуб. Тапетът се характеризира с множество многоцветни линии, които създават вълнуващ ефект на дъга. Преобладаващият цвят в тапета е нежно розово, което му придава мекота и женственост. Розовото се съчетава със свежи нюанси на зелено и жълто, които добавят живост и яркост към цялостната визия на тапета. Тази комбинация от цветове придава на стените изразителен и същевременно игрив вид, създавайки привлекателна атмосфера във всяко помещение. Тапетът "Фототапет Розова Дъга" е прекрасен представител на нашите идеи за абстрактни тапети, Той е перфектно решение за всеки, който търси уникално и стилно декоративно покритие, което ще добави визуално вълнение и уют към интериора.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Фототапет Розова Дъга" е идеален за хола, детската стая, бара или клуба. Неговият абстрактен дизайн и живите цветове създават весела и игрива атмосфера. В хола или бара ще добави стил и уникалност, привличайки вниманието на гостите. В детската стая тапетът ще предизвика радост и въображение. В клуба ще създаде жива и енергична обстановка. Независимо къде бъде използван, тапетът "Фототапет Розова Дъга" ще добави красота и характер на интериора, създавайки уютна и впечатляваща обстановка.

Цена:
34 00 лв