Фототапет Розова нежност

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10010924
5.00
794

Фото тапет Розова нежност е нежно съчетание на розово и жълто. Красивите падащи надолу пера образуват своеобразна рамка, която много елегантно ще пасне на вашата спалня, дневна или хол. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Лилия Иванова

Изключително коректни! Благодаря!

Гергана Георгиева

Страхотни календари и мн благодаря за подаръците. Весело посрещане на новата година

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Емилияна Чавдарова

Благодаря много!!!Високо качество и бързина!!!

Silviya Karaboeva

Невероятни календари , освен нас ще зарадвам и моите най-близки хора ! Благодаря за бързото изпълнение и подаръците ! Пожелавам Ви много клиенти !

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розова нежност?

Представяме ви изключителния арт тапет, който може да преобрази вашата спалня, хол или дневна в пространство на невероятна красота и уют. Този 3D тапет включва нежни розови пера и жълти цветя, които плавно се спускат от горната част на тапета.

Ефектът от този тапет е просто великолепен и допринася за усещането за лекота и грация в помещението. Розовите пера създават привлекателна рамка около цветовете, подчертавайки тяхната изразителност. В комбинация със сивия фон зад тях, тапетът придобива стилен и модерен вид, който се хармонизира с всяко интериорно решение.

Нашата технология за висококачествен печат осигурява наситени цветове и изключителна издръжливост на тапета. Материалът е създаден от висококачествени и безвредни съставки, което гарантира здравословна и екологично чиста обстановка във вашето жилище.

С този арт тапет можете да създадете уникален фокусен център във всяка стая, който ще придаде усещане за комфорт и естетика. Насладете се на красотата на природата, вплетена в тапета, и създайте свежа атмосфера на спокойствие и релаксация във вашето уютно жилище.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този арт тапет е подходящ за всяка стая във вашето жилище. Без значение дали става въпрос за спалня, хол, дневна или дори за офисно пространство, този тапет ще добави изключителна красота и уют. Стилният и модерен дизайн в комбинация с нежните розови пера и жълти цветя ще внесат свежест и естетика във всяко помещение. Независимо от интериорните предпочитания, този тапет ще създаде уникален фокусен пункт и ще допринесе за създаването на спокойна и уютна атмосфера във вашето жилище.

Цена:
38 00 лв