Фототапет Розов мрамор 2

Флис - Канаваца
Код wall1243658
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Валентин

Обслужването беше бързо и ефективно. Фототапетът надмина очакванията ми. Отлично качество!

Диана Б.

Цветовете са ярки и наситени, точно както си ги представях. Много съм доволна.

Миляна

Тапетите са невероятни! Лесни за поставяне и направиха стаята много уютна.

Неда

Бяхме скептични, но тапетите се оказаха страхотни. Прекрасен дизайн и качествени материали.

П.Петков

Фототапетът е с изключително качество. Много сме доволни!

А.Димов

Много съм впечатлен от качеството на фототапета. Лесно се монтира и изглежда невероятно на стената ни.

И.Николова

Цветовете са толкова живи и ярки! Страхотен продукт!

Nikolova

Oтлично качество на печата

Ива

Лесно се поставя и преобрази напълно стаята ми. Препоръчвам горещо!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розов мрамор 2?

Този арт тапет представлява вълнуващо комбиниране на цветове и геометрични форми, което ще добави стил и уют във всяко помещение. Дизайнът включва изображения на триъгълници, които се простираят по цялата повърхност на тапета.

Цветовата палитра на тапета включва кафяви, сиви, бежови и розови нюанси. Кафявите тонове създават усещане за топлина и уют, докато сивите придават съвременност и елегантност. Бежовите нюанси допринасят за спокойствие и нежност, а розовите добавят нотка на женственост и благополучие.

Този арт тапет е подходящ за множество помещения, включително спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. В спалнята ще създаде усещане за релаксация и уют, докато във всекидневната или хола ще придаде модерно излъчване и стил. В коридора или офисна той може да добави доза креативност и вдъхновение.

Този тапет предлага уникална визуална изживяване и възможност за персонализация на вашето пространство. Неговите красиви цветове и геометрични форми ще привличат погледите и ще създадат приятна атмосфера във всяка стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този арт тапет е подходящ за спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Съчетавайки кафяви, сиви, бежови и розови нюанси, той добавя стил и уют във всяко помещение. Отразяващ съвременен и елегантен дизайн, тапетът ще придаде спокойствие и нежност в спалнята, модерен акцент във всекидневната или хола, креативност и вдъхновение в коридора или офиса. Това е изключителен начин да персонализирате и оживите вашият дом с неговата уникална визия.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв