Фототапет Розов мрамор 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1243658
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Славка Плахова

Благодаря за красивите календари и подаръците. Страхотни са. Бързо и качествено обслужване. Коректни и отзивчиви.

Ели Станчева

Много ви благодаря за страхотното качество и изработка на календарите и съм много благодарна за подаръците от ваша страна!Препоръчвам

Toni Mihaylov

Невероятна изработка и качество, незаменим професионализъм и бързина. Препоръчвам с две ръце!!! :)

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Plamen Dikov

Много съм доволен от календарите, които поръчах от вас. Благодаря ви и ви желая весели празници!

Радослава Кръстева

Благодаря за бързото изпълнение на поръчката, календарите са чудесни!

Соня Кръстева

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце

Injihan Mateeva

Daa
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розов мрамор 2?

Този арт тапет представлява вълнуващо комбиниране на цветове и геометрични форми, което ще добави стил и уют във всяко помещение. Дизайнът включва изображения на триъгълници, които се простираят по цялата повърхност на тапета.

Цветовата палитра на тапета включва кафяви, сиви, бежови и розови нюанси. Кафявите тонове създават усещане за топлина и уют, докато сивите придават съвременност и елегантност. Бежовите нюанси допринасят за спокойствие и нежност, а розовите добавят нотка на женственост и благополучие.

Този арт тапет е подходящ за множество помещения, включително спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. В спалнята ще създаде усещане за релаксация и уют, докато във всекидневната или хола ще придаде модерно излъчване и стил. В коридора или офисна той може да добави доза креативност и вдъхновение.

Този тапет предлага уникална визуална изживяване и възможност за персонализация на вашето пространство. Неговите красиви цветове и геометрични форми ще привличат погледите и ще създадат приятна атмосфера във всяка стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този арт тапет е подходящ за спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Съчетавайки кафяви, сиви, бежови и розови нюанси, той добавя стил и уют във всяко помещение. Отразяващ съвременен и елегантен дизайн, тапетът ще придаде спокойствие и нежност в спалнята, модерен акцент във всекидневната или хола, креативност и вдъхновение в коридора или офиса. Това е изключителен начин да персонализирате и оживите вашият дом с неговата уникална визия.

Цена:
38 00 лв