Фототапет Сива карта на света

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10458776
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Petya Todorova

Страхотна изработка,прекрасни календари,супер подаръчета и бърза доставка.От няколко години си поръчвам и винаги оставам доволна.Препоръчвам с две ръце!

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Anna Ilieva

Много съм доволна!!! Благодаря Ви от сърце!❤️

Toni Bacheva

Много благодаря за изработката на календарите и за подаръците! Страхотни са! Личи си, че влагате много за да се получи такъв резултат! Адмирации!

Димитрина Иванова

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце, че вече 3та година правите близките ми щастливи

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Цветелина Цокова

Благодаря за календарите и подаръците към тях

Лидия Мушкова

Здравейте, получих поръчката си. Календарите са страхотни ✨✨✨ Подаръците също Отново бих използвала услугите ви Весели празници
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сива карта на света?

Тапет Сива карта на света е стилна и уникална декоративна опция за вашата домашна среда или офисно пространство. Тапетът може да се изработи според желания от вас размер, което гарантира, че ще се побере перфектно на стената, на която искате да го поставите.

Този конкретен тапет е идеален за хол, офис, коридор, спалня или трапезария. Дизайнът му наподобява тухлена стена, върху която е изобразена карта на света. Цветовете на тапета са изключително елегантни - тъмно и светло сиво. Те придават на стената дълбочина и характер, докато картата на света добавя интересен и пътешественически елемент към общия вид на помещението.

С този тапет с карта на света ще създадете уютна и стилна обстановка, която ще впечатли всеки, който влезе в стаята. Отразяваща се светлина върху тапета ще създава игра на сенки и контрасти, като добавя допълнителна динамика в интериора.

Независимо дали сте почитател на пътешествията или просто търсите нестандартен и модерен дизайн, тапетът с тухлен вид и карта на света е прекрасен избор, който ще привлече вниманието и ще допълни стилната атмосфера на вашето пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с тухлен вид и карта на света е подходящ за различни помещения и среди. Можете да го използвате в хола, офиса, коридора, спалнята или трапезарията. Тапетът придава уютна и стилна обстановка, а цветовете тъмно и светло сиво му придават елегантност. Независимо дали сте пътешественик по душа или просто търсите нестандартен и модерен дизайн, този тапет ще добави интерес и характер към вашето пространство.

Цена:
38 00 лв