Фототапет - Сиви пирамиди

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-123
5.00
794
Фототапет - Сиви пирамиди, подходящ за апликация в помещения с различно зонално разпределение. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.
4 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Таня Николова

страхотни и много коректни препоръчвам

Велина

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Ганета Димитрова

Коректни и отзивчиви! Благодаря Ви! Днес си получих поръчката!

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

С. Димитрова

Доволна съм от поръчката си, за втори път поръчвам от този сайт. Бързи и любезни.

Tedi Metodieva

Страхотно качество и много добра изработка!Определено препоръчвам!

Diana Mladenova

Много добре е изработено всичко,поръчах си коледни чаши и пластмасови ключодържатели!Даже ще направя втора поръчка,за да има за всичките ми близки!Изключително коректни,много бързо ми изпълниха поръчката!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сиви пирамиди?

Тапетът с изображение на сиви пирамиди е вълнуващо произведение на изкуството, което внушава усещане за дълбочина и пространство. Свежият дизайн на тапета съчетава геометрични фигури, които, ако се разгледат отблизо, приличат на хартиени самолетчета. Този 3D ефект създава оживен и динамичен вид, който привлича вниманието и предлага уникално преживяване на стените.

Цветът на тапета е сив, което придава усещане за сдържаност и елегантност. Той е перфектно съчетание със съвременни интериорни стилове и се хармонизира с различни цветови палитри. Благодарение на нюансите на сивото, този тапет се приспособява към различни осветителни условия и предлага приятно и спокойно присъствие в помещението.

Тапетът се препоръчва за поставяне в хол, офис или коридор, където може да създаде интересен фокусен пункт и да допълни съществуващия декор. Той може да се използва както в съвременни, така и в класически интериорни решения, добавяйки стил и индивидуалност. Безспорно, този тапет за коридор ще привлече погледите и ще създаде вълнуваща атмосфера във всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този сив 3D тапет с геометрични фигури е подходящ за хол, офис или коридор. Със своята сдържана и елегантна цветова гама, той може да се впише в различни интериорни стилове. Създава уникален фокусен пункт и допълва съществуващия декор. Тапетът придава динамичност и привлича погледите. Отличен избор, който добавя стил и индивидуалност в помещенията.

Цена:
38 00 лв