Тапет с цвете лотос - спокойствие и красота за вашия дом | Фото Тапети

Фототапет Сив лотос

Флис - Канаваца
Продуктов код wall780969
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Ивелина Лапчева

Бързи, точни и коректни! Благодаря за календарите и подаръците и в бъдеще бих ползвала услугите ви!

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Evelina Mitrova

Персонално отношение към клиента, отлично качество на ниски цени, много подаръци и кратки срокове - за поредна година сме безкрайно доволни, че се доверихме на тях ♥️

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът Сив лотос?

Тапетът, който описвате, представлява изображение на цвете лотос. Цветето лотос е изобразено в центъра на тапета и е в бял цвят. Около цветето има тъмен фон, който подчертава неговата красота и го прави изразително. Тапетът с цвете лотос е изключително подходящ за спалня или спа център, тъй като лотосът е символ на красота, хармония и духовно прозрение. Изображението на тапета ще създаде усещане за спокойствие и благополучие в помещението, където е поставен. Тапетът може също да бъде използван в хола, където ще придаде елегантност и изисканост. Съчетайки бялата красота на цветето лотос и тъмния фон, тапетът създава впечатление на баланс и хармония, което го прави подходящ избор за създаване на релаксираща и уютна обстановка. Този тапет е идеален за хора, които се стремят към спокойствие и желаят да внесат елементи на природата и красотата във вътрешното си пространство. Един прекрасен представител на нашите нежни тапети с цветя.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът с цвете лотос е подходящ за спалня, спа център, хол или други помещения, където се търси спокойствие, хармония и красота. Изображението на лотоса в бяло се съчетава с тъмния фон, създавайки усещане за баланс и елегантност. Той може да създаде релаксираща и уютна обстановка, като внася елементи от природата в интериора. Тапетът представлява вдъхновяващ и стилен дизайн, подходящ за хора, които ценят красотата и желаят да създадат специално място за почивка и релаксация.

Цена:
35 00 лв