Фототапет Силвър

Флис - Канаваца
Продуктов код wall18962752
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Костадинова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Пламена Ангелова

Препоръчвам !!! Изключително любезни и отзивчиви , такова старание и отношение към поръчка не съм срещала скоро :) Благодаря и със сигурност ще " се видим " пак

Ivan Dzhumaliev

Изключително съм доволен от календарите, които изработиха. В бъдеще отново от тук ще поръчвам :)

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Николета Каварджикова

За пореден път доказаха че са най-добрите!!

Х. Кръстева

Втора година поръчвам календари и съм доволна. Бързи и коректни. Тази година имаше проблем с поръчката от сайта ,реагираха веднага и се отнесоха много любезно по телефона . За всяка подробност касаеща поръчката ме уведомяваха . Определено и занапред ще остана техен клиент.

Цветомила Янкова

Работят бързо и качествено. За трета година поръчвам календари и съм изключително доволна от резултата.

Дима Стоянова

Много съм оволна. Изработиха бързо и чудесно поръчката

Маргарита Журбенко

Прекрасно изпълнение.Много съм доволна.Бързи и коректни!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Силвър?

Фототапетът "Силвър" е стилен и абстрактен дизайн, представляващ геометрични фигури. Този абстрактен тапет е идеален за всяка стая в дома или офиса, като хол, спалня, офис или коридор. Цветовете на тапета са вариации от светло и тъмно сиво, които придават модерен и елегантен вид на интериора.

Геометричните фигури на тапета създават абстрактни линии и форми, които внасят динамика и хармония в пространството. Техните чисти и прецизни контури придават съвременно излъчване и добавят интерес към визуалния аспект на стаята.

Силвър тапетът има способността да привлича вниманието и да създава усещане за простор. Той може да се използва както за основен акцент в стаята, така и в комбинация с други декоративни елементи и мебели. Възможностите за творческо оформяне са безкрайни, като можете да съчетавате различни текстури и цветове, за да създадете уникална и персонализирана обстановка.

Без значение дали сте любител на съвременния минимализъм или на индустриалния стил, този абстрактен фототапет е вълнуващ избор. Съчетайте го с мебели и аксесоари в съответстващи цветове или смели контрасти, за да придадете на помещението си индивидуален и съвременен вид.

Независимо дали желаете да освежите дома си или да добавите интерес към работното пространство, фототапетът "Силвър" е впечатляващ избор. Той предоставя уникална възможност за превръщане на обикновено пространство в изящно и вдъхновяващо място.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Силвър" е подходящ за различни помещения и интериори. С неговите абстрактни геометрични фигури и светло-тъмни сиви цветове, той е идеален за хола, спалнята, офиса, коридора и други жилищни или работни пространства. Той добавя модерен и стилен акцент към всяка стая. Независимо дали сте почитател на минимализма или търсите нещо уникално, този фототапет може да трансформира пространството в персонализирана и вдъхновяваща обстановка. Благодарение на своята универсалност, тапетът "Силвър" може да бъде използван в различни домове, офиси или комерсиални сгради.

Цена:
38 00 лв