Фототапет Сини планини

Флис - Канаваца
Продуктов код wall939175
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Тодор Йовчев

Фототапетите са прекрасни, Благодаря ви още веднъж.

Хатидже Халилова

Точни и коректни. Горещо препоръчвам.

Екатерина Стоянова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Станислава Димитрова

страхотна изработка . благодаря и за подаръчетата.

Ивелина Лапчева

Бързи, точни и коректни! Благодаря за календарите и подаръците и в бъдеще бих ползвала услугите ви!

Анна Олег Тотева

Изключително точни и коректни! Работят в много кратки срокове, с отлично качество!

Мария Георгиева

За пореден път останах изключително доволна. Първия път преди 2г.когато поръчах коледно боди+още две други бодита с надпис и ключодътжатели. И днес от детските календари. Благодаря ви за коректното отношение и бързото изпълнение на поръчките!

Teodora Todorova

Страхотни и бързи.благодарим!

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сини планини ?

Арт тапет Сини планини , представлява вълнуваща и уникална сцена, създадена, за да внесе хармония и вдъхновение във вашето жилище. Основната тема на тапета са сините планини, които се издигат във висината, създавайки вълшебно настроение и дълбока перспектива. Синьото е използвано за да създаде усещане за спокойствие и покой, а сивото и бялото допълват пейзажа, придавайки му естествен и изчистен вид.

Във въздуха над планините летят черни птици, които придават живот на изображението. Тяхното присъствие добавя нотка на тайнственост и магия към тапета. Птиците са символ на свободата и пътуванията, като същевременно се вписват в хармонията на околната природа.

На предната част на тапета се вижда езеро, което разчертава границата между небето и земята. В езерото е изобразен рибар, който е на лодка. Това създава усещане за спокойствие и отпускане, привличайки погледа към тихите води и улавянето на моментите в природата.

Този фототапет е идеален за всяко помещение в дома или офиса. Благодарение на своите цветове и спокойна атмосфера, той може да бъде поставен във всекидневна, спалня, хол, коридор или офиса. Ще създаде усещане за простор, спокойствие и връзка с природата.

Фототапетът със сини планини, летящи черни птици, езеро и рибар на лодка представлява идеален начин да пренесете част от природата във вашият дом, давайки му изключителност и уникалност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет е подходящ за всекидневна, спалня, хол, коридор или офис. Той може да създаде спокойна и приятна атмосфера във всяко от тези помещения. Сините планини, черните птици и присъствието на вода придават усещане за хармония и свежест. Цветовата палитра със синьо, черно, бяло и сиво е изчистена и съчетава нюансите на природата. Този фототапет е идеален за хора, които ценят природата и търсят вътрешен покой и връзка с околната среда.

Цена:
38 00 лв