Фототапет - Статуята на свободата

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-0-1
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Статуята на свободата, ще добави свеж акцент в декора на всяко помещение!. Артикулите от категория абстрактни фототапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

1 поръчка за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Теодора Петкова

Страхотни професионалисти.Коректни,точни бързи очарована съм!Страхотни сте!❤️

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Andriana Stoqnova

Отново коректни и безупречни! Благодаря! Светли празници! Бъдете здрави!

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Petia Bolnova

Календарите са супер, а екипа много коректен! Браво продължавайте да ни радвате с нещата които правите!!!

Таня Куванджиева

За втора година поръчвам календари от тук и съм доволна.

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.

Маргарита Журбенко

Прекрасно изпълнение.Много съм доволна.Бързи и коректни!

Hristo Hristev

Благодаря за календарите и подаръците! Страхотни са.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Статуята на свободата?

Предлаганият арт тапет със Статуята на свободата е уникален и изящен декоративен елемент, предназначен да придаде класа и елегантност на всяко помещение. Това впечатляващо произведение на изкуството съчетава иконичната Статуя на свободата със стилни черно-бели нюанси, което създава неповторим визуален ефект.

Главният мотив на тапета е Статуята на свободата, символ на свободата и демокрацията, трансформирана в елегантна черно-бяла интерпретация. Фонът на произведението представлява стара, напукана стена с изящни декоративни елементи, включващи изрезки от списания, надписи и тухли, които придават на тапета усещане за старинност и автентичност.

Този уникален арт тапет е идеален за хора, които търсят необикновен и впечатляващ дизайн за своето пространство. Може да бъде използван както в домашна обстановка, така и в обществени пространства или офиси. Неговите изискани черно-бели цветове и стилна визия го правят подходящ избор за съвременни и класически интериори.

Тапетът със Статуята на свободата ще добави културно измерение и рафинираност във всяко помещение, осигурявайки уникален и изискан завършек на интериорния дизайн. Въплъщавайки красотата на свободата и изкуството, този арт тапет предлага стилна и елегантна обстановка за всеки, който го избере.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален арт тапет със Статуята на свободата е подходящ за различни помещения и интериори. Стилните черно-бели нюанси го правят отличен избор за съвременни и класически декорации. Може да бъде поставен в домашна обстановка, включително дневни стаи, спални, холове или кухни, добавяйки усещане за елегантност и автентичност. Освен това, този арт тапет ще се вписва чудесно и в обществени пространства като ресторанти, хотели, галерии или лобита на фирми. Неговата културна и символична стойност ще привлича внимание и ще придаде уникалност на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв