Фототапет - Статуята на свободата

Флис - Канаваца
Код wall-MS-0-1
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Фототапет - Статуята на свободата, ще добави свеж акцент в декора на всяко помещение!. Артикулите от категория абстрактни фототапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

4 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Петьо

Много съм доволен от покупката си.

Деяна

Получих тапетите бързо и без проблеми. Качеството е страхотно, изглеждат чудесно.

Александра

Фототапетът изглежда страхотно! Бяхме приятно изненадани от качеството и леснотата на монтажа.

Иван

Фототапетът с планински пейзаж е просто невероятен.

V. Velichkov

Фототапетът е точно като на снимките. Бърза доставка и отлично качество.

Boqna

Цветовете и детайлите на тапета са просто невероятни.

Дилек

Страхотни и бързи.благодарим!Препоръчвам

Иванка Борисова

Чудесен фототапет

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Статуята на свободата?

Предлаганият арт тапет със Статуята на свободата е уникален и изящен декоративен елемент, предназначен да придаде класа и елегантност на всяко помещение. Това впечатляващо произведение на изкуството съчетава иконичната Статуя на свободата със стилни черно-бели нюанси, което създава неповторим визуален ефект.

Главният мотив на тапета е Статуята на свободата, символ на свободата и демокрацията, трансформирана в елегантна черно-бяла интерпретация. Фонът на произведението представлява стара, напукана стена с изящни декоративни елементи, включващи изрезки от списания, надписи и тухли, които придават на тапета усещане за старинност и автентичност.

Този уникален арт тапет е идеален за хора, които търсят необикновен и впечатляващ дизайн за своето пространство. Може да бъде използван както в домашна обстановка, така и в обществени пространства или офиси. Неговите изискани черно-бели цветове и стилна визия го правят подходящ избор за съвременни и класически интериори.

Тапетът със Статуята на свободата ще добави културно измерение и рафинираност във всяко помещение, осигурявайки уникален и изискан завършек на интериорния дизайн. Въплъщавайки красотата на свободата и изкуството, този арт тапет предлага стилна и елегантна обстановка за всеки, който го избере.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален арт тапет със Статуята на свободата е подходящ за различни помещения и интериори. Стилните черно-бели нюанси го правят отличен избор за съвременни и класически декорации. Може да бъде поставен в домашна обстановка, включително дневни стаи, спални, холове или кухни, добавяйки усещане за елегантност и автентичност. Освен това, този арт тапет ще се вписва чудесно и в обществени пространства като ресторанти, хотели, галерии или лобита на фирми. Неговата културна и символична стойност ще привлича внимание и ще придаде уникалност на всяко помещение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв