Фототапет Стена в сиво и злато

Флис - Канаваца
Продуктов код wall7781786
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.
 

3 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Борислав Трънков

Благодаря!!! Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчал техни продукти.????❤️

Emiliq Lilqnova

Много бързи и точни в изпълнението на поръчката.Благодаря ви!

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Ивайла Йотова

Супер бърза и качествена изработка. Много съм доволна, бих поръчала от вас отново, очарована съм. ☺️

Мирена Тодорова

Календарите вече са при нас! Чудесна изработка! Получихме и подаръци, за което Ви благодарим!

Михаела Георгиева-Симеонова

Много благодаря за добрата изработка на календарите и подаръците!

Pupi Pup

Много съм доволна! Коректни и бързи.

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Стена в сиво и злато?

Тапетът Стена в сиво и злато е изключително впечатляващ и стилно декориран. Неговият абстрактен дизайн и изразителни цветове създават уникална атмосфера и могат да придадат на пространството много елегантност и характер.

Цветовата комбинация на сиво и златисто е изключително привлекателна. Сивият нюанс придава усещане за стабилност и сдържаност, докато златистият акцент предоставя нотка на блясък и роскош. Този комбиниран цветови палитра създава баланс между неутралност и изисканост.

Дизайнът на тапета наподобява груба мазилка, която създава текстурен ефект на стената. Това добавя дълбочина и интерес към пространството, като същевременно придава усещане за уют и индивидуалност. Грубата мазилка придава допълнителна текстура и визуален интерес към визията на стената.

Тапетът е подходящ за различни помещения като хол, офис, бар или заведение. В хола той може да създаде модерна и стилна атмосфера, а в офиса да придаде професионалност и усещане за уют. В бар или заведение тапетът може да допринесе за създаването на елегантно и приятно пространство, където клиентите ще се чувстват комфортно и вдъхновени.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за бар или клуб с груба мазилка в сиво и златисто е подходящ за различни интериори. Включително може да се използва в холове, кабинети, ресторанти и други комерсиални обекти. Той добавя стил, индивидуалност и елегантност към пространството, като същевременно подчертава модерния и съвременен дизайн.

Цена:
38 00 лв