Фототапет Стена в цветя

Флис - Канаваца
Продуктов код wall89196
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Валентина Георгиева

Всяка година си поръчвам календари и съм доволна от качеството и бързината!

Гьоксер Ахмедова

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Мая Колева

Страхотни календари, но липсваха част от подаръците.

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Ivelina Grueva

Благодаря за прекрасните календари.

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!

Валерия Гешева

Изключително бързи и коректни :) Благодарим ви за хубавото боди

Божена Кръстенякова

Страхотни календари, бърза и качествена изработка, с любезни служители! Весели празници!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Стена в цветя?

Тапетът Стена в цветя е възхитителен арт тапет, който ще придаде уникален и естетически изискан вид на всяко помещение. Тапет за хол, подходящ и за  всекидневна, спалня, офиса, коридора и всяко друго място, където желаете да добавите красиви акценти.

Цветовете в тапета са нежно зелени, бели, лилави, розови и черни, които се сливат и преливат във вълшебна хармония. Комбинацията от тези цветове създава атмосфера на спокойствие, свежест и елегантност.

Разположените цветя варират в размери и форми, създавайки интересни визуални детайли и динамика. Плътното присъствие на зелените нюанси придава усещане за природа и жизненост, докато лилавите и розовите оттенъци добавят нежност и романтика. Белият цвят придава чистота и светлина, а черните акценти създават контраст и изисканост.

Този фототапет е създаден, за да ви предложи визуално изживяване, което ще ви отведе на място, пълно с красота и хармония. Независимо дали искате да преобразите домашната си обстановка или работното пространство, този тапет ще създаде уютна и вдъхновяваща обстановка.

Нека вашето пространство оживее с превъзходна цветова палитра и изтънчен дизайн, предоставени от този арт тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този арт тапет е подходящ за различни помещения и интериори. Благодарение на неговата красива и преливаща се цветова палитра, той може да се използва в хола, спалнята или всекидневната, за да добави уют и естетическа стойност. Освен това, този тапет е подходящ за офиси и коридори, където може да създаде приятна атмосфера и да предизвика вдъхновение. Независимо къде го поставите, този арт тапет ще добави изящество и красота във вашето пространство.

Цена:
38 00 лв