Фототапет - Стена от бял мрамор

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-61
5.00
794

Фототапет - Стена от бял мрамор, подходящ за апликириране  в смесени помещения. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

2 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Василена

Получих календарите!
Много съм доволна!

Боряна

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Цветелина Георгиева

За поредна година съм много доволна от качеството и обслужването! Благодаря!

Borislava Kostova

Благодаря за календарите и подаръците. Страхотни са и точно навреме за новата година. Весели празници

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Радослава Кръстева

Благодаря за бързото изпълнение на поръчката, календарите са чудесни!

Svetla Veselinova

Бързи и коректни! Благодаря ви
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Стена от бял мрамор?

Тапетът с мраморна стена е една от нашите любими идеи за фототапети. Той е изключително елегантно и изискано декоративно решение за вашата спалня, офис, коридор или хол. Той представя изображение на мрамор в бял цвят, който е съчетан със сиви ивици, създавайки хармонична и стилна атмосфера.

Използването на мрамор в дизайна на интериора е символ на роскош и изтънченост, а този тапет отразява тази класика във вашето пространство. Белите нюанси предават чистота и свежест, които може да се съчетаят леко със сивите ивици, добавяйки изразителност и изисканост на общия външен вид на стената.

Тапетът се изработва по поръчка, което означава, че можете да зададете желаните размери, които отговарят на вашите индивидуални нужди и предпочитания. Това ви позволява да придадете персоналност на вашия интериор и да го адаптирате към конкретното пространство.

Независимо дали става въпрос за спалня, офис, коридор или хол, тапетът с мраморна стена ще добави усещане за релаксация, лукс и изисканост. Той може да се комбинира с различни стилове на мебели и декорации, допълващи естетиката на интериора. Със своите бяло-сиви цветове, тапетът с мраморна стена ще създаде вълнуваща визия, която привлича погледите и създава уютно и елегантно пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с мраморна стена е подходящ за спалня, офис, коридор или хол, където ще добави елегантност, разкош и стил.

Цена:
38 00 лв