Фототапет Сюрреализъм

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-0-20
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет Сюрреализъм е арт изображение, с което да промените интериора на вашия дом или офис. Съчетава неутрални цветове с ярки и наситени линии, който пасват в прекрасен контраст.

2 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Грациела

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Nikoleta Hristova

Благодаря Ви за календарите и подаръците! Не за първа година поръчвам от Вас! Изключително добра е комуникацията с Вас и сте много бързи в изпълнението на поръчките! Супер сте!

Yoana Zaharieva

Благодаря много за бързата изработка! Страхотни календари с много добро качество. Горещо препоръчвам!

Беатрис Спасова

Уникални и точни, Благодаря от сърце за прекрасния подарък

Кристина Иванова

Уникални! Страхотно качество, отлична цена! Препоръчвам на 100%

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Diana Mladenova

Много добре е изработено всичко,поръчах си коледни чаши и пластмасови ключодържатели!Даже ще направя втора поръчка,за да има за всичките ми близки!Изключително коректни,много бързо ми изпълниха поръчката!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сюрреализъм?

Тапет Сюрреализъм е впечатляваща комбинация от абстрактни форми и цветове, които образуват хармонична мрежа на визуални елементи. Кривите линии преминават през тапета, създавайки сложна и геометрична структура, която придава на стената динамичен и същевременно ефирен вид.

Цветовете, използвани в дизайна на тапета, са жълто, синьо и зелено. Жълтите линии придават яркост и вълнуваща енергия на общото излъчване на тапета. Сините линии допринасят за усещането за спокойствие и хармония, докато зелените линии придават освежаващ и природен акцент на цялостната композиция.

Фонът на тапета е в светло кафяв цвят, който създава топлина и уютна атмосфера в стаята. Тази нюансирана палитра на кафяво е идеална за хол или трапезария, където може да се наслаждавате на комфорта на дома си и да създавате приятни спомени.

Тапетът с абстрактния мотив е изключително подходящ за съвременни интериори, които целят да изразят индивидуалност и същевременно да предизвикат въображението. Своето красиво съчетание от криви линии и цветове, тапетът създава динамичен фокусен пункт в стаята, който може да впечатли и вдъхнови всеки, който го забележи.

Общо казано, тапетът представлява абстрактно творение, което включва жълти, сини и зелени линии на светло кафяв фон. Той е идеален за хол или трапезария, и носи със себе си чувство за динамизъм, хармония и същевременно уют. Това е стилно допълнение към вашия интериор, което може да привлече вниманието и да добавпривлекателност на всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет е подходящ за различни помещения в дома, като хол, трапезария или дори спалня. Съчетанието от криви линии и ярки цветове създава динамичен и същевременно уютен вид. Тапетът може да се използва за да създаде централен акцент във всяко помещение, привличайки вниманието и добавяйки стил и индивидуалност. Светлият кафяв фон допринася за топлата и приятна атмосфера. Независимо от помещението, този тапет ще донесе абстрактен и модерен вид на интериора ви.

Цена:
38 00 лв