Фототапет Тетрис

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10733619
5.00
794

Уникален Фототапет Тетрис , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Аси

Доволна съм от комплекта химикал и ролер.

Даниела Николова

Благодаря , надхвърлихте очакванията ми !!!

Лилия Иванова

Изключително коректни! Благодаря!

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Деница Кържилова

Качествена изработка, добро отношение към клиента и спазване на срока! Препоръчвам!

Валентина Хариткова

Получих календарите. Страхотни са! Много коректно отношение и бърза доставка!

Деница Стоянова-Хаджиева

Бързи и коректни, а календарите, които получихме, са със страхотно качество! И освен отстъпка от цената, имаме и стрaхотен бонус :)

Antonia Irmanova

Изключително бързо и качествено обслужване! Благодаря
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Тетрис?

Този тапет с орнаменти е изключително красив и елегантен. Мозайката, която се създава от квадратните орнаменти, придава на тапета уникален и хармоничен вид.

Тапетът е подходящ за различни помещения като спалня, хол, трапезария, коридор или офис. Без значение къде го поставите, той ще добави нотка на изисканост и стил в интериора. Съчетанието от бежово, синьо и тъмно бордо създава изключително приятна и топла атмосфера.

Орнаментите са изобразени върху качествен материал, който не само предоставя визуална привлекателност, но и е лесен за почистване и поддържане. Тапетът е издържлив и дълготраен, което го прави отличен избор за домовете и офисите, където се търси съчетание между стил и практичност.

Независимо от това дали желаете да освежите визията на своя дом или офис, тапетът с квадратни орнаменти е прекрасно решение. Той създава уютна и хармонична обстановка, като същевременно придава нотка на изтънченост и елегантност на пространството.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с квадратни орнаменти е подходящ за всякакви помещения, като спалня, хол, трапезария, коридор или офис. Той може да преобрази и освежи визията на всяко пространство. Съчетанието от бежово, синьо и тъмно бордо придава топлина и изисканост. Без значение къде го поставите, тапетът ще добави уникалност и стил в интериора.

Цена:
38 00 лв