Фототапет - Тигър и пеперуда

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-14
5.00
794
Фототапет - Тигър и пеперуда невероятна дръзко съчетание между диво и красиво. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.
2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Миглена Иванова

Много съм доволна.

Sabrina Zheleva

Благодарим за бързото и коректно обслужване, препоръчвам ☺️

Tanya Toneva Ilieva

Бързо и коректно изпълнена поръчка. Календарите са страхотни, както и малката изненада - подарък. Благодаря!

Даниела Иванова Цокова

Днес пристигнаха и нашите календари. Страхотни са. Много благодаря за направата и подаръците към календарите. Желая ви Весели празници

Тони Георгиева

Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях. Страхотна изработка и експресна доставка. Весели празници!

Йохана Иванова

Страхотни са за поредна година всички календари, джобни календарчета и ключодържатели. Правите цялото семейство много щастливи

Spaska Patarova

Горещо препоръчваме страницата! Поръчката се изпълнява бързо, качествено и коректно. Пак ще се възползваме от услугите им. Успехи! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет тигър и пеперуда?

Тапетът с тигър и пеперуда е истинско визуално изкушение, което ще внесе артистична красота и естетика във вашата домашна обстановка. В този тапет, прелестният образ на тигър е поставен сред един пролетен пейзаж, където цъфтят ярки цветя и се разхожда в лекия бриз. Цветовата палитра, използвана в тапета, се състои от елегантни нюанси на бордо, сиво и оранжево, които създават усещане за топлина и комфорт.

Цветовете на тапета допълнително подчертават силната присъствие на тигъра, като му придават благороден и могъщ вид. Животното е изобразено с изключителна детайлност и реализъм, създавайки илюзията, че може да се промъква оттатък стените. Той е показва неговата величественост и сила, съчетани със спокойствието и естетиката на околната природа.

Също така, в тапета присъства красива оранжева пеперуда, която лети пред тигъра. Тя представлява символ на преображение и свобода и допълва цялостната композиция с лекота и грация. Изображението на пеперудата придава на тапета допълнително измерение и връзка с природата.

Този тапет е идеален за вашия хол, където ще създаде уютна и релаксираща атмосфера. Неговата изключителна красота и изкуствена перфекция ще привличат погледите и ще станат фокусен пункт на всяко помещение. Вдъхновете се от бордовите, сивите и оранжевите тонове на тапета и създайте елегантен и хармоничен интериор, който да придаде на вашата домашна обстановка изисканост и уникалност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с животни е подходящ не само за хола, но и за други помещения във вашата домашна среда. Можете да го използвате в спалнята, дневната стая или дори във вашия кабинет. Неговата красива и живописна визия ще добави естетика и стил във всяка стая. Без значение къде го поставите, този тапет ще създаде уютна атмосфера и ще привлече вниманието на всеки, който го види.

Цена:
38 00 лв