Фототапет - Тигър и пеперуда

Флис - Канаваца
Код wall-s-14
5.00
694
Фототапет - Тигър и пеперуда невероятна дръзко съчетание между диво и красиво. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.
2 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Красимира

Отличен продукт и обслужване! Фототапетът е с високо качество и много лесен за поставяне. Със сигурност ще поръчам отново.

И.Геров

Много лесно за поставяне и направо промени облика на стаята ми. Супер доволен съм!

В. Недялкова

Много съм впечатлена от качеството и обслужването. Фототапетът е великолепен.

Б.Филипова

Много бърза доставка и качествен продукт. Препоръчвам!

Т.Симеонова

Тапетите, които поръчахме, бяха точно това, което искахме. Изглеждат страхотно и са с високо качество.

Моника

Фототапетът придаде нов живот на спалнята ни. Много сме щастливи с избора си.

Деяна

Получих тапетите бързо и без проблеми. Качеството е страхотно, изглеждат чудесно.

Х.Христов

Фототапетът е прекрасен и много стилен. Поставихме го в дневната и всички гости го забелязват. Качеството е на много високо ниво!

Ивайло

Бърза и качествена изработка!

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет тигър и пеперуда?

Тапетът с тигър и пеперуда е истинско визуално изкушение, което ще внесе артистична красота и естетика във вашата домашна обстановка. В този тапет, прелестният образ на тигър е поставен сред един пролетен пейзаж, където цъфтят ярки цветя и се разхожда в лекия бриз. Цветовата палитра, използвана в тапета, се състои от елегантни нюанси на бордо, сиво и оранжево, които създават усещане за топлина и комфорт.

Цветовете на тапета допълнително подчертават силната присъствие на тигъра, като му придават благороден и могъщ вид. Животното е изобразено с изключителна детайлност и реализъм, създавайки илюзията, че може да се промъква оттатък стените. Той е показва неговата величественост и сила, съчетани със спокойствието и естетиката на околната природа.

Също така, в тапета присъства красива оранжева пеперуда, която лети пред тигъра. Тя представлява символ на преображение и свобода и допълва цялостната композиция с лекота и грация. Изображението на пеперудата придава на тапета допълнително измерение и връзка с природата.

Този тапет е идеален за вашия хол, където ще създаде уютна и релаксираща атмосфера. Неговата изключителна красота и изкуствена перфекция ще привличат погледите и ще станат фокусен пункт на всяко помещение. Вдъхновете се от бордовите, сивите и оранжевите тонове на тапета и създайте елегантен и хармоничен интериор, който да придаде на вашата домашна обстановка изисканост и уникалност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с животни е подходящ не само за хола, но и за други помещения във вашата домашна среда. Можете да го използвате в спалнята, дневната стая или дори във вашия кабинет. Неговата красива и живописна визия ще добави естетика и стил във всяка стая. Без значение къде го поставите, този тапет ще създаде уютна атмосфера и ще привлече вниманието на всеки, който го види.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв