Фототапет Триизмерни вълни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10161959
5.00
794

Уникален фото тапет Триизмерни вълни, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вероника Бондикова Бондикова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих ключодържателите, СТРАХОТНИ СА! ????

Gabriela Petrova

Календарите са страхотни, поръчката ми беше изпълнена бързо и съм много доволна, че се сдобих навреме с тях. Благодаря ви, с удоволствие бих поръчала пак от вас!

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Гергана Красимирова

Много съм доволна от качеството и изпълнението на поръчката. Браво! Ще поръчаме отново в най-скоро време.

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Kremena Zlateva

Благодаря за наградата. Календарите са страхотни

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Триизмерни вълни?

Този 3д тапет е изключително подходящ за декориране на различни помещения като хол, офис, спалня, дневна и коридор.

Вълнообразните елементи на тапета създават ефект на релефен облик, който добавя интерес и динамика към интериора. Линиите на вълните имат гладки и плавни контури, които придават изчистен и съвременен вид на тапета.

Цветовата гама на тапета е съставена от бяло и светло сиво. Тази комбинация от нежни нюанси създава спокоен и хармоничен атмосферен визуален ефект. Бялото добавя светлина и простор в помещението, докато светлосивото придава нюанси и структура на облика на вълните.

Тапетът е подходящ избор за тези, които търсят модерно и стилно решение за своя интериор. Той може да бъде комбиниран с различни стилове на мебели и аксесоари, като същевременно придава усещане за спокойствие и елегантност на пространството.

Със своя релефен облик и нюанси от бяло и светло сиво, този 3D тапет е идеален избор за създаване на привлекателна и хармонична обстановка във вашето жилище или работно пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този 3D тапет е подходящ за всяко помещение, което искате да превърнете в модерно, стилно и хармонично пространство. Можете да го използвате в хола, офиса, спалнята, дневната стая или коридора. Благодарение на своите вълнообразни елементи и нюансите от бяло и светло сиво, тапетът придава усещане за релеф и добавя интерес към интериора. Без значение от функцията на помещението, този тапет ще създаде модерна и елегантна обстановка, където можете да се насладите на спокойствие и визуална хармония.

Цена:
38 00 лв