Тапет с триизмерни глухарчета в сив цвят - Стилен и естествен дизайн | Фото Тапети

Фототапет триизмерни глухарчета

Флис - Канаваца
Продуктов код wall917027
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивета Петрова

Бързи, любезни и със страхотно качество продукти ! Препоръчвам с две ръце !!

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Мирена Тодорова

Календарите вече са при нас! Чудесна изработка! Получихме и подаръци, за което Ви благодарим!

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Tsvetina Stoyanova

Календарите са прекрасни, както и подаръците! Благодаря!

Reneta Toshkova

На живо са както на картинката, без избледняване на цветовете! Препоръчвам!

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤

Maria Nikolova

доволна съм от поръчката на календарите

Aleksieva Geri-meri

много благодаря за хубавите календари бързи и коректни благодаря още веднъж
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Триизмерни глухарчета?

Тапетът с триизмерни глухарчета в сив цвят представлява уникален и стилен начин да преобразите своето пространство. Фонът на тапета е изобразен така, че наподобява каменна стена, която придава изключителен шарм и изтънченост на всяка стая.

Глухарчетата са изобразени в триизмерен ефект, който придава дълбочина и реалистичност на дизайна. Техните живописни контури и нюанси от сивото цветово семейство се сливат с фона, създавайки хармонично и изискано излъчване.

Този тапет е подходящ за различни помещения като спалня, хол, офис или дневна. Той може да се впише в различни интериорни стилове, добавяйки изтънченост и усещане за природата във вашето пространство.

Независимо дали искате да създадете спокоен и уютен уют в спалнята си или да добавите изкуствено измерение в хола си, този тапет ще бъде перфектен избор. Също така, може да се използва и в офисна среда, за да създадете атмосфера на спокойствие и хармония.

С този триизмерен тапет с глухарчета в сив цвят и каменния фон, ще създадете впечатляваща визия и усещане за естетика във всяко помещение. Неговата красота и уникалност ще привличат вниманието и ще внесат допълнителен шарм в интериора.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този триизмерен тапет с глухарчета в сив цвят и каменна стена е подходящ за всяко помещение, където желаете да добавите стил, изтънченост и усещане за природа. Би бил идеален за спалнята, хола, офиса, дневната или дори за търговски пространства. Неговият дизайн ще създаде впечатляваща визия, докато сивият цвят и каменният фон придават усещане за издръжливост и стабилност. Внесете уникален акцент и стил във всяко помещение с този красив тапет.

Цена:
35 00 лв