Фототапет Триизмерно дърво в зелено и златисто | Фото Тапети

Фототапет Триизмерно дърво

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10456787
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Дизайнерски фототапет Триизмерно дърво - 3Д изображение на дърво в нежни зелени и златисти нюанси. Подходящо за апликация у дома или в офис, или друга бизнес сграда. тапетът е с акцент върху голямо триизмерно дръво, на нежен кремав фон.. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето. възможност за избор на структура на тапета.

4 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Kristina Stefanova - Gergenenova

Много съм доволна, календарите ми са страхотни! Благодаря за бързината, качеството и коректното отношение! Весели празници и всичко добро!

Силвия Василева-Сярова

Благодаря за страхотните календари и подаръците към тях

Ivelina Grueva

Благодаря за прекрасните календари.

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!

Поли Вълчева

Страхотни сте! Толкова бързо / няма и за 1час/ и толкова прецизно, и добре не бяха ни изпълнявали поръчка, изключително сме доволни от календарите. Благодарим за коректното отношение и за подаръците. Успех!

Ivangelina Angelova

Изключително много сме доволни! Бърза изработка, перфектно качество, повече от добра цена! С удоволствие и огромно доверие ще се възползваме отново от услугите ви! БЛАГОДАРИМ!

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Триизмерно дърво?

Създайте неповторима атмосфера във всяко помещение с нашия уникален 3D тапет. Представете си огромно дърво с впечатляващ 3D ефект, което ще придаде изящество и стил на вашия интериор.

Тапетът е наситен с нюанси от ментово зелено, златисто и бяло, които се хармонизират перфектно, за да създадат неповторим дизайн. Фонът на тапета е кремав, придавайки усещане за топлина и уют във вашата стая. Тази нежна палитра на цветовете създава спокоен и релаксиращ ефект, идеален за спалнята, хола, дневната, кухнята, офиса или заведението ви.

Качеството на печатът е безупречно, гарантирайки реалистичен и впечатляващ вид на дървото с 3D ефект. Използваните мастила са напълно безвредни, гарантирайки здраве и безопасност за вашето семейство или клиенти. Технологията, използвана при производството, осигурява дълготрайна яркост на цветовете и издръжливост във времето.

Но тук не приключва! Този уникален 3D тапет за всекидневна предлага възможност за персонализация според вашите предпочитания. Привлекателният му дизайн и 3D ефект ще създадат впечатляващо и стилно пространство, което ще впечатли всеки гост. Без значение дали го използвате в домашна обстановка или професионално пространство, нашият 3D тапет е перфектният избор за добавяне на изискан и модерен акцент към вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален 3D тапет е подходящ за различни помещения и интериори. Създайте вълшебна обстановка в спалнята с меките нюанси на ментово зелено и кремав фон, които ще придадат усещане за уют и релаксация. В хола или дневната, тапетът ще добави елегантност и стил със своите златисти акценти и впечатляващ 3D ефект.

Цена:
35 00 лв