Фототапет Триъгълна мозайка 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10210115
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година♥️

Аси

Доволна съм от комплекта химикал и ролер.

Velislava Ivanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка. Успех и все нагоре.

Liudmila Gencheva

За поредна година поръчвам детски календари, изключително доволна съм. Любезен персонал и изработка в срок. Препоръчвам!

Ekaterina Mikova

Бърза изработка и страхотно качество! Много съм доволна. Благодаря!

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

Elina Kostadinova Ilieva

Получих моите календари. Много съм доволна и благодаря много за подаръка ☺️ Успех

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Tedi Metodieva

Страхотно качество и много добра изработка!Определено препоръчвам!

Силвия Василева-Сярова

Благодаря за страхотните календари и подаръците към тях
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Триъгълна мозайка 2?

Този абстрактен тапет се отличава със своята мозайчна композиция от триъгълници, като всеки от тях представлява уникален нюанс и шарка. Дизайнът включва разнообразни цветове и текстури, които допринасят за неговия модерен и изискан вид.

Триъгълниците в тапета са представени в няколко различни варианта. Някои от тях имат бежови нюанси и изглеждат като мрамор, докато други са в светли и тъмни кафяви цветове. Тази визуална игра между нюансите добавя дълбочина и интерес към дизайна.

Тапетът се отличава с гъвкавостта си и може да бъде използван в различни пространства. Той е подходящ за дневни, холове, офиси и спални. Със своя съвременен и стилен вид, този тапет може да освежи интериора на всяка стая и да добави усещане за изтънченост.

Общо казано, тапетът с мозайчна мотивация от триъгълници с различни нюанси и шарки е елегантен и изразителен. Той предлага разнообразие от цветови комбинации и текстури, които създават модерен и уютен вид в помещението, където ще бъде поставен.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с мозайчна мотивация от триъгълници е подходящ за различни пространства и среди. Можете да го използвате в дневни, холове, офиси и спални, където ще добави модерен и стилен акцент. Тапетът предлага гъвкавост в използването си и може да бъде приложен в различни интериори. Неговата абстрактна и изискана визия ще освежи стаята и ще й придаде изтънченост. Независимо дали търсите декорация за дома си или за професионално обзавеждане, този тапет е привлекателен избор.

Цена:
38 00 лв