Фототапет Тропическо фламинго 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10348405
5.00
794
Фототапет Тропическо фламинго 2, свеж дизайн подходящ за помещения т различен тип. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом. 
3 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мариела Дюлгерова

Отново перфектна изработка. Получи се уникален подарък. Благодаря ви!

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам ????

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

Грациела

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Х. Кръстева

Втора година поръчвам календари и съм доволна. Бързи и коректни. Тази година имаше проблем с поръчката от сайта ,реагираха веднага и се отнесоха много любезно по телефона . За всяка подробност касаеща поръчката ме уведомяваха . Определено и занапред ще остана техен клиент.

Ели Илиева

Перфектно качество! За поредна година съм предоволна!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапт Тропическо фламинго 2?

Тапетът, който можете да намерите на посочения уебсайт, е идеален за да добавите живот и цвят в различните помещения на вашия дом. Той представлява тапет с тропическа тематика, със средно големи мотиви на розови фламинго и сиви тропически растения.

Цветовете на тапета са основно розови, сиви и кадяви нюанси. Розовият цвят на фламингото и тропическите растения придава женственост и свежест на стаята. Сивите и кадявите нюанси добавят съблазън и усещане за естественост.

Този тапет е подходящ за различни помещения във вашия дом. За хола, той може да създаде по-релаксираща и приятна атмосфера за почивка и разговори с гости. В спалнята, розовите и сивите тонове ще придадат усещане за спокойствие и уют. В трапезарията, тапетът ще добави елементи от природата и ще създаде атмосфера на свежест и живост по време на хранене.

Тапетът с тропически фламинго е също подходящ и за тийнейджърска стая. Живите цветове и интересните мотиви ще добавят младежки дух и индивидуалност към пространството, като същевременно ще поддържат атмосферата на радост и игривост.

Съчетавайки розовото, сивото и кадявото, този тропически тапет предлага възможности за създаване на различни стилове и дизайнерски решения. Можете да го комбинирате с мебели и аксесоари в подходящи цветове или да го използвате като фокусна точка в стаята.

Независимо дали сте наслада на тропическите мотиви или просто търсите нещо различно и вдъхновяващо, този тапет с тропически фламинго е прекрасно допълнение към вашето интериорно решение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тропически тапет за тийнейджърска стая с розови фламинго и тропически растения е подходящ за хола, спалнята, трапезарията и тийнейджърска стая. Той ще добави цвят, свежест и живост във всяко от тези помещения. Със своите розови, сиви и кадяви нюанси, тапетът създава различни атмосфери - от релаксираща и уютна в спалнята, до свежа и жива в трапезарията или тийнейджърската стая. Без значение къде го поставите, този тропически тапет ще придаде индивидуалност и стил на вашия интериор.

Цена:
38 00 лв