Фототапет - Тъмнозелени листа

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-52
5.00
794
Фототапет - Тъмнозелени листа, позволяващ апликиране в куня, спалня, хол и траперазия. 
Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.
4 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Гергана Красимирова

Много съм доволна от качеството и изпълнението на поръчката. Браво! Ще поръчаме отново в най-скоро време.

Silviq Galenova

Благодаря Ви и тази година календарите са страхотни ☺️

Pupe To

Бързи и коректни! Доволна съм.

Маргарита Журбенко

Прекрасно изпълнение.Много съм доволна.Бързи и коректни!

Поли Вълчева

Страхотни сте! Толкова бързо / няма и за 1час/ и толкова прецизно, и добре не бяха ни изпълнявали поръчка, изключително сме доволни от календарите. Благодарим за коректното отношение и за подаръците. Успех!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Тъмнозелени листа?

Тапетът Тъмнозелени листа е истинска красота за вашия хол или офис. Изображението на тапета представлява големи зелени листа, които се открояват със своята наситена и ярка зелена цветова гама. Задният фон е изпълнен със стилна и вълнуваща черна палитра, която създава дълбочина и добавя триизмерен ефект на изображението.

Флоралният мотив на тапета придава природен и освежаващ вид на вашия интериор. Зелените листа са изобразени с изящност и реалистичност, което внася живот и естетика във всяко помещение. Тапетът е перфектно съчетание на природна красота и съвременен дизайн.

Тази визуална комбинация на черно и зелено създава изключително елегантно и стилно пространство. Докато черният фон придава дълбочина и мистериозност на стаята, зелените листа създават свежест и успокоение. Тапетът е идеален избор за тези, които търсят хармония и уют в своето обкръжение.

Без значение дали става въпрос за домашен хол или работно пространство, този флорален тапет ще добави изтънченост и красота в интериора. Създайте пространство, което отразява вашата индивидуалност и придайте на стените си свежестта на природата с този вълнуващ тапет.

Общо казано, тапетът с големи зелени листа и черен фон предлага дизайн, който едновременно е стилен, съвременен и природно вдъхновен. Той привлича вниманието и предлага атмосфера на спокойствие и хармония, създавайки пространство, в което ще се чувствате комфортно и вдъхновени.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този флорален тапет с големи зелени листа и черен фон е подходящ за различни пространства и помещения. Той ще добави естетика и стил на вашия хол, офис или дори спалня. Съчетанието от зелени листа и черен фон придава усещане за природа и същевременно създава елегантно и модерно пространство. Независимо дали става въпрос за домашен или работен интериор, този тапет ще придаде свежест и изтънченост, създавайки уютна и вдъхновяваща обстановка.

Цена:
38 00 лв