Фототапет Фигурална композиция 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1245887
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Юлияна Гогова

Изключително съм доволна ! За втори път поръчвам продукти от вас и всичко е на топ ниво! Тази година за първи път поръчвам календари и съм изключително впечатлена от всички подаръци към тях освен календарите които поръчах , получих и малки календарчета , ключодържатели и късметчета! Страхотни сте ! Другата година пак ще си поръчам от вас! Препоръчвам с две ръце на всички да пазаруват от вас! ❤️

Михаела Васева

За поредна година поръчвам от вас! Много съм доволна!

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Anna Ilieva

Много съм доволна!!! Благодаря Ви от сърце!❤️

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Камелия Иванова

Много съм доволна от бързината и качеството на календарите. Страхотни сте!

Галена Антонова Славчева

Препоръчвам! Поръчах 8 календара и пристигнаха след една седмица. Получихме и подаръци. Коректни! Благодарим Ви!

Катерина Александрова

Календарите са чудесни. Много бързо изпълнение на поръчката :)

Ива Андонова

Бърза изработка и отлично качество. Благодарим ви. :-) :-)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Фигурална композиция 2 ?

Тапет за хол "Фигурална композиция 2" представлява впечатляваща комбинация от геометрични фигури, съчетани с тъмни и светли нюанси на сиво, жълто и черно. Този тапет е идеален за всяка стая в дома или офиса, като спалня, всекидневна, хол, коридор, офис или заведение.

Геометричните фигури създават абстрактен и модерен вид, който може да подчертае стила и персоналността на всяко помещение. Съчетавайки различни размери и форми, този дизайн добавя динамика и интерес към визуалното изживяване на помещението.

Цветовата палитра включва тъмни и светли сиви нюанси, които създават усещане за спокойствие и елегантност. Жълтото придава акцент и топлина на тапета, докато черното добавя дълбочина и контраст. Тази комбинация от цветове създава хармония и уют във всяка стая.

Фототапетът е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и лесно почистване. Той може да се монтира лесно и безпроблемно на стената, създавайки незабравимо впечатление.

Стилният и съвременен дизайн на този фототапет го прави подходящ избор за всеки, който търси уникален и естетичен начин да промени атмосферата в дома или работното място. "Фигурална композиция 2" ще придаде характер и индивидуалност на вашият дом, създавайки впечатляваща визия и усещане за вдъхновение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет е подходящ за всяка стая в дома или професионална среда, включително спалня, всекидневна, хол, коридор, офис или заведение. Неговият стилен и модерен дизайн, комбиниран със сиви, жълти и черни цветове, го правят универсален и лесно вписващ се в различни интериори. Независимо дали търсите обновление за вашата домашна обстановка или желаете да добавите изтънченост и индивидуалност на вашия бизнес, този фототапет ще създаде елегантна и впечатляваща атмосфера.

Цена:
38 00 лв