Фототапет Флорален пъзел

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10728916
5.00
794

Уникален Фототапет Флорален пъзел, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Владислава

Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Нели Шехпазова

Прекрастни календари за поредна година!Благодаря!

Yoana Zaharieva

Благодаря много за бързата изработка! Страхотни календари с много добро качество. Горещо препоръчвам!

Detelina Dimanova

Поръчах си суитшърт с моя снимка, много съм доволна, бързи, любезни и качеството на изпълнение е много добро.

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!

Сюзан Кирякова

Поръчах си календари със снимка на сина ми и са страхотни! Много бърза и коректна поръчка и доставка! Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Флорален пъзел?

Тапетът "Флорален пъзел" е изключително подходящ за всяка трапезария, кухня или хол. Той представлява мозайка от триъгълници, всеки от които е украсен с прекрасни изображения на цветя и листа в различни нюанси на бежово. Цветовата комбинация от бежово и сиво придава тапета усещане за елегантност и хармония.

Цветята, изобразени в триъгълниците, добавят свежест и жизненост на визията на тапета. Бежовите нюанси могат да допълнят различни цветови схеми в интериора и да създадат уютна и приятна атмосфера. Сивите акценти в тапета придават изисканост и стил.

Тази артистична мозайка от цветя и листа ще добави нотка на природата във вашето пространство. Тапетът е перфектен избор, ако търсите комбинация от естетика и функционалност. Неговата деликатна и красива визия ще създаде атмосфера на спокойствие и хармония, която е идеална за релаксация и наслаждаване на храната в трапезарията.

В заключение, тапетът "Флорален пъзел" с мозайка от триъгълници с изображения на цветя и листа в различни бежови нюанси, допълнени със сиви акценти, е чудесно допълнение към всяко интериорно пространство. Той ще създаде уютна и стилна обстановка, подчертавайки естетиката на вашия дом и ви позволяващ да се наслаждавате на красотата на природата вътре в него.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапет за всекидневна с мозайка от триъгълници и изображения на цветя и листа в различни бежови нюанси. Със своите естетически качества и комбинация от цветове, той създава уютна и приятна атмосфера в дома. Бежовите и сивите цветове придават изисканост и хармония, докато цветята добавят свежест и природен шарм. Тапетът е идеален избор за интериори, в които желаете да се наслаждавате на красотата на природата и да създадете уютно място за хранене и отдих.

Цена:
38 00 лв