Фототапет Флоранс 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10647065
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Велина

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Alexandra Stefanova

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна!

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

София Тодорова

Качествено и коректно обслужване!

Syuzan Tatar-Güneş

Не съжаляваме ,че ви се доверихме. Уникални сте! Успешна нова година!

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Флоранс 3?

Тапетът "Флоранс 3" представлява изискана комбинация от геометрични фигури - квадрати и триъгълници, които образуват хармонична мозайка. Във всяка от тези фигури се вплитат прекрасни палмови листа, които създават усещане за тропическа екзотика. Комбинацията от различни цветове добавя дълбочина и интерес към дизайна на тапета. Гамата от цветове включва сиво, жълто и тъмно зелено, които се допълват във вълнуващо съчетание. Сивият цвят придава усещане за съфинес и елегантност, докато жълтото допринася за топлина и свежест. Тъмнозелените оттенъци създават усещане за природна зеленчукова гора. Този тапет е идеален за дневни, кухни и холове, където желаете да добавите стил и свежест. Съчетанието на геометрични фигури и естествени мотиви прави този тапет перфектен избор за създаване на уютно и модерно пространство. Една от любимите ни идеи за тапети в кухнята.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Флоранс 3" е идеален за кухни, добавяйки тропическо настроение и стил към пространството. С комбинацията от палмови листа и геометрични фигури в сиво, жълто и тъмно зелено, този тапет създава уютна и модерна атмосфера в кухнята.

Цена:
38 00 лв