Фототапет Флора 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1224144
5.00
778

Фототапетът "Флора 2" представлява комбинация от зелени тропически листа, бели пера и сив фон. Тази комбинация създава изискан и естествен вид, който вдъхва свежест и хармония. Дизайнът на фототапета съчетава растителни и птичи мотиви, за да създаде впечатляваща визия във всяко помещение.

4 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Мирена Тодорова

Календарите вече са при нас! Чудесна изработка! Получихме и подаръци, за което Ви благодарим!

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Клавдия Колева

Страхотни календари и ключодържатели. Качеството е супер. Препоръчвам!

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

Ивелина Павлова

Точни, коректни, бързи! Качеството на календарите е страхотно! Да не говорим, че не бях подала коректни данни и въпреки това, всичко беше готово и пратено към мен в рамките на един ден. Ще препоръчвам на всичките си приятели и самата аз ще поръчвам отсега нататък винаги от вас.

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Стела Свилен Стоянови

Препоръчвам с две ръце Получих си календарите, страхотни са както обикновено Благодаря ви
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет, изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  
– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Фототапет Флора 2? 

Тапетът за спалня "Флора 2" представлява вълшебна комбинация от зелени тропически листа, бели пера и сив фон, които създават изтънчен и естествен вид. Този тапет пренася природната красота и хармония пряко във вашето пространство, създавайки оазис на спокойствие и свежест.Централната черта на фототапета е зелените тропически листа, които придават жизненост и изобилие на дизайна. Те са изобразени със задълбочен детайл и реализъм, като създават илюзията, че сте отпътували до далечни тропически джунгли. Зелените оттенъци създават усещане за освежаваща зелената наситеност на растителността, предоставяйки природна енергия и спокойствие.Белите пера, които се преплитат сред тропическите листа, придават на тапета допълнителна нежност и лекота. Те създават контраст със зелените тонове и допълват визуалния ефект на дизайна. Белите пера се асоциират със свобода, красота и деликатност, като добавят изтънченост към общата визия на тапета.Сивият фон на фототапета "Флора 2" придава елегантност и стил. Той служи като заден план, който осигурява баланс и подчертава цветовете и мотивите на тропическите листа и перата. Сивият фон допълва естествената палитра на тапета и го прави подходящ избор за различни интериорни стилове.Фототапетът "Флора 2" е подходящ за разнообразни помещения като кухня, хол, трапезария и коридор. Той привлича погледа и създава уютна атмосфера, която внася природна свежест и хармония във всяка стая. Независимо дали искате да създадете традиционен, съвременен или еклектичен интериорен стил, "Флора 2" фототапетът ще бъде впечатляващо допълнение към визията на вашия дом или офис.

 

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Флора 2" е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Той може да бъде използван в кухнята, хола, трапезарията и коридора, за да създаде приятна и хармонична атмосфера. Комбинацията от зелени тропически листа, бели пера и сив фон придава на тапета изискан и естествен вид, който ще допълни интериорния дизайн на всяко от тези помещения. Благодарение на своята свежест и изчистеност, тапетът "Флора 2" създава уютна среда и добавя природна красота към всяко пространство.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
34 00 лв