Фототапет - Футболна мечта

Флис - Канаваца
Продуктов код WALLMS8
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет с интересно триизмерно изображение - Футболна мечта. Подходящ за апликация в стаята на тийнейжър или тематичен бар или клуб.

5 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Ивета Петрова

Бързи, любезни и със страхотно качество продукти ! Препоръчвам с две ръце !!

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви!

Velislava Ivanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка. Успех и все нагоре.

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Reneta Toshkova

На живо са както на картинката, без избледняване на цветовете! Препоръчвам!

Соня Кръстева

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце

Мимка Георгиева

Много сме доволни,втора година Ви се доверяваме! Уникални,бързи и коректни!���
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Футболна мечта?

Фототапетът "Футболна мечта" от art-gift.net е прекрасен продукт, който може да превърне всяка тинейджърска стая в атрактивен футболен кът. Тапетът е изработен от висококачествени материали, което го прави здрав и устойчив на всякакви външни влияния.

На дизайна на тапета са изобразени футболна топка, корона и надписи, които придават на дизайна модерен и стилен вид. Цветовете на тапета са зелено, черно и сиво, които създават красив и хармоничен цветови баланс.

Тапетът е перфектен за тинейджърски стаи, свързани с футбола, като юношески стаи, спални или за стаята на истински фен на футбола. С този фототапет, можете да превърнете скучните стени в стаята в атрактивен и живописен футболен кът.

Продуктът е лесен за поставяне и се предлага в различни размери, които са подходящи за всеки тип стена. Можете да комбинирате този тапет със съответстващи мебели, декоративни елементи и аксесоари, за да постигнете перфектния вид на стаята.

Всеки тийнейджър, който обича футбола, ще бъде въодушевен от този фототапет. Той ще допринесе за по-доброто усещане и настроение в стаята на младия спортен фен, като ще му донесе повече радост и ентусиазъм.

В заключение, фототапетът "Футболна мечта" от art-gift.net е красив и качествен продукт, който е подходящ за тинейджърски стаи. Той ще превърне стените в стаята в атрактивен и живописен футболен кът, който ще донесе радост и настроение на младите фенове на футбола.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапет за тинейджърска стая, свързан с футбола, както и юношески стаи, спални или за стаята на истински фен на футбола. С този фототапет, можете да превърнете скучните стени в стаята в атрактивен и живописен футболен кът.

Цена:
38 00 лв