Фототапет - Футбол

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-148
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Футбол
Тапетът е подходящ за апликация в детска стая. Артикулите от категория тапети за детска стая се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най-висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Stoqnova

Уникални календари. Страхотно обслужване, отношение към клиента и комуникация. Бърза доставка. Благодаря Ви. Препоръчвам с две ръце!!! Няма да съжалявате за избора!

Кристиана

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Aneta Blazheva

Много съм доволна от календарите, за 3 година поръчвам!

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Петя Ганчева

Днес получих календарите си. Много бърза изработка и доставка с всички подаръци. Обаче качеството на снимките е ужасно. Тъмни и неясни. Вярно е, че снимката не е правена в студио и с непрофесионален апарат, но след като се занимавате с това, би трябвало да знаете как да я направите възможно най-подходяща. Във фото студио от същия файл ми разпечатаха чудесни снимки след половин минутна обработка. Съжалявам, че не отказах да взема пратката в офиса на куриерската фирма.

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Полина Христова

Поръчвам за втора година от календарите. Доволна съм от качеството. Бърза изработка и удобна доставка. Подаръците, които получихме също са много хубави. Благодаря!

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Кристина Иванова

Уникални! Страхотно качество, отлична цена! Препоръчвам на 100%
Допълнителна информация

Фототапет - Футбол е изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на детска стая. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Футбол ?

Абстрактният тапет с футболист, представен в този дизайн, е изразително и стилно допълнение към всяка стая. Тапетът е подходящ както за спалня, така и за всекидневна, хол, коридор или офиса.

Основните цветове, които преобладават в тапета, са сиво, черно, розово, жълто и бяло. Тази палитра създава изключително хармоничен и съвременен ефект.

В центъра на дизайна се намира футболист, който е изобразен в движение, ритащ топката. Това създава динамичност и енергия в стаята, като привлича вниманието и създава усещане за движение и активност.

Комбинацията от абстрактни форми и контрастиращите цветове придава на тапета уникален и модерен вид. Той създава интересен фокусен пункт в стаята, който може да се съчетае лесно с различни интериорни стилове и мебели.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и здравина. Стилният и експресивен дизайн на тапета с футболист ще добави изразителност и индивидуалност на всяко пространство, като го превърне в място със силно настроение и енергия.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет с футболист е подходящ за всяко пространство, което желае да добави изразителност и динамичност. Той е подходящ за спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Съчетавайки сиво, черно, розово, жълто и бяло, тапетът създава хармоничен и модерен вид. С футболиста, ритащ топката, дизайнът привлича вниманието и създава усещане за движение и активност. Без значение дали сте футболен ентусиаст или просто искате да добавите визуален интерес към стаята си, този тапет е идеален избор.

Цена:
38 00 лв