Фототапет Хаотичност

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1165030
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Николай

Бързо, коректно и качествено обслужване. Страхотно качество и детайлност на печата. Поръчахме различни типове комбинации календари, много сме доволни, тази година по Коледа пак ще поръчаме от тук! Най - добрата цена на пазара!

Ивана Илиева

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Petya Todorova

Страхотна изработка,прекрасни календари,супер подаръчета и бърза доставка.От няколко години си поръчвам и винаги оставам доволна.Препоръчвам с две ръце!

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Валентина Петкова

Бърза и лесна поръчка! Календарите са качествени, а персоналът беше учтив и реагира много бързо! Препоръчвам!

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Стефани Ангелова

Много съм доволна. Бърза изработка и коректно отношение! Препоръчвам!

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Хаотичност ?

Арт тапет Хаотичност, представлява уникална комбинация от дървета и шарени триъгълници. Това е идеален избор за спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис.

Цветовете на тапета включват наситени зелени нюанси, които ще добавят природно усещане и освежаваща енергия във всяка стая. Жълтите акценти придават светлина и топлина, докато розовите нюанси придават нежност и изтънченост. Сивите тонове добавят елемент на елегантност и хармония.

Дизайнът е изключително хаотичен и живописен, което дава усещане за динамичност и движение в стаята. Дърветата са изобразени с изящество и детайлност, създавайки илюзията, че се намирате в плътна горска гледка.

Този тапет е перфектен начин да преобразите всяка стая и да добавите красиви и интересни акценти към интериорния дизайн. Съчетавайки естетиката на природата с модерните форми и цветове, тапетът ще създаде уютна и вдъхновяваща обстановка. Независимо дали сте в домашна или работна среда, този тапет ще придаде нотка на индивидуалност и творчество.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за различни пространства, включително спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня и офис. Неговите ярки цветове и хаотичен дизайн ще придадат живост и енергия на всяка стая. Тапетът може да се използва, за да създаде уютна и приятна атмосфера в домашна среда или да добави креативност и индивидуалност в офиса. Независимо от мястото, този тапет ще бъде прекрасно допълнение към интериорния дизайн и ще придаде уникален акцент на всяка стая.

Цена:
38 00 лв