Фототапет Хариет

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10378912
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Валентина В.

Уникални изработки! Бързо, красиво направено, качествено. Препоръчвам!

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Аси

Доволна съм от комплекта химикал и ролер.

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Геновева Николова

Благодаря за бързата и перфектна изработка, ключодържателите са невероятни.

Цветелина Георгиева

За поредна година съм много доволна от качеството и обслужването! Благодаря!

Diana Stoyanova

Много добро качество на продуктите,бърза изработка,добра комуникация! Препоръчвам горещо! Благодаря ви!

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Хариет?

Тапетът "Хариет" е елегантен и луксозен избор за декорация на вашата стая. Той съчетава черен и златист цвят, създавайки вълшебна атмосфера от роскош и стил. Черната основа придава изисканост и дълбочина на тапета, докато златистите линии създават прекрасни акценти и изгарящи мотиви.

В центъра на тапета се намира изображение на златен елен. Този символ на мощ и благородство допълнително засилва естетиката и великолепието на дизайна. Златистите линии се преплитат около еленското изображение, създавайки единствено и изящно украшение.

Този арт тапет е идеален за хола или офисното пространство, където искате да добавите елемент на класа и рефинираност. Златистите акценти привличат вниманието и създават изискано визуално присъствие, като същевременно осигуряват топлина и уют.

Тапетът "Хариет" е подходящ избор за хора, които ценят изключителния дизайн и желаят да създадат елегантна обстановка. Неговият богат цветови контраст и златистите детайли създават уникален и изискан интериор, който ще привлича възхищението на всеки, стъпил в стаята.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Хариет" е идеален за различни помещения като хол, офис или други пространства, където искате да добавите нотка на лукс и елегантност. Този дизайн с черно и златисто създава изискана атмосфера и въздействие. Благодарение на златистите линии и образа на златен елен, тапетът привлича вниманието и създава великолепно украсително изкуство. Независимо дали го поставите в домашна обстановка или в професионално пространство, "Хариет" ще добави стил и изтънченост на всяко място.

Цена:
38 00 лв