Фототапет - Хартиен самолет

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-125
5.00
794

Фототапет - Хартиен самолет,  подходящ за апликация в помещения ориентирани в  минималистечен стил. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

2 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Гери Христова

Искрено благодарим за невероятните календари и ключодържатели! Страхотно качество и професионализъм!

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Мария Паскалева

Страхотни календари получихме! Поръчката беше изпълнена изключително бързо, коректно и качествено. Страхотни сте! Определено ще се възползваме от услугите Ви и за бъдещи празници!

Martina Ralcheva

Получихме прекрасните си календари! За пореден път високо качество, професионализъм и изключително бърза изработка! Благодаря!

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Snezhana Mitkova

Poruchah si chasi i mnogo mi haresvat!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Хартиен самолет?

Тапетът Хартиен самолет представлява възхитително произведение на изкуството. Неговата артистична графика на хартиен самолет, изобразен с помощта на фини линии и точки, създава лек и вълнуващ тримерен ефект. Цветовата палитра е изключително елегантна и се състои от два основни цвята - бял и черен.

Тапетът е изключително подходящ за различни интериори, като офиси, холове и дневни помещения. Благодарение на своята изчистена и модерна визия, той създава усещане за стил и изтънченост във всяко пространство, където се използва.

Визуалното изображение на хартиен самолет предава лекота и свобода, съчетани с прецизността на изобразителното изкуство. Тапетът предизвиква усещане за приключение и мечта, вдъхновявайки хората в офиса или в дома да се съсредоточат върху техните цели и амбиции.

Съчетанието на бялата и черната цветова гама придава на тапета един изискан и стилен вид. Белият цвят символизира чистота, простота и хармония, докато черният цвят допълва образа с елегантност и мистерия. Това конкретно съчетание на цветове създава изтънчен и добре балансиран ефект.

Тапетът с хартиен самолет е идеален за хора, които ценят уникалността и изкуството, и желаят да добавят изразителен и артистичен елемент към своето пространство. Той не само ще придаде стил на вашия интериор, но също така ще вдъхнови креативност и фантазия в хората, които го виждат.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този артистичен тапет с хартиен самолет е подходящ за различни интериори, включително офиси, студия, холове и дневни помещения. Той може да добави изтънченост и стил във всяко пространство, предизвиквайки усещане за приключение и креативност. Благодарение на лекия си тримерен ефект и минималистичния цветови дизайн в бяло и черно, този тапет се хармонизира с различни декоративни стилове и може да придаде изчистен и съвременен вид на помещението.

Цена:
38 00 лв