Фототапет - Цветен футбол

Флис - Канаваца
Код wall-MS-0-3
Колекция Art Gift Decor
5.00
796

Фототапет с интересно триизмерно изображение - Цветен футбол. Подходящ за апликация в стаята на тийнейжър или тематичен бар или клуб.

3 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Цветен футбол?

Фототапетът "Цветен футбол" - перфектният избор за стилна стая, модерен хол или уникално тематично заведение. Този невероятен дизайн ще събуди страстта на всеки футболен ентусиаст.

Сред централните точки на тапета, ще забележите реалистична футболна топка, изпълнена със завладяващи детайли. В нея се улавя движението и вълнението на играта, а искрите, които изпълват пространството, се изплъзват в неонови оттенъци на зелено, синьо, червено и жълто.

Фонът на тапета имитира елегантна бяла тухла, допълваща индустриалния елемент на интериора, и в съчетание с неоновите цветове придава модерен, стилно-спортен вид.

"Цветен футбол" е не само прекрасен акцент в стаята на тийнейджъра, подчертавайки техните футболни страсти, но и уникално допълнение за хола, където ще добави доза енергия и спортно вдъхновение. Не на последно място, този фототапет е перфектен избор за тематично заведение или клуб, създавайки атмосфера на футболна страст и емоция за всички гости.

Независимо от мястото, където решите да го поставите, този уникален фототапет за детска стая ще впечатли всички, които го видят, създавайки незабравимо преживяване за всички любители на футбола.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Неговият уникален дизайн с реалистична футболна топка и неонови цветове е идеален за стаята на тийнейджър, подчертавайки техните футболни страсти. Също така, тапетът може да бъде чудесно допълнение за хола, добавяйки енергия и спортно вдъхновение в общото пространство. За тематични заведения или клубове той създава атмосфера на футболна страст и емоция за всички посетители. Независимо от мястото, където решите да го поставите, този уникален фототапет ще впечатли всички, създавайки незабравимо преживяване за любителите на футбола.

Още продукти
Цена:
38 00 лв