Фототапет - Цветна геометрия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-20339449
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет – Цветна геометрия, абстракция, която позволява апликация в различни помещения.  Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

4 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Jivka Naidenova

positive review Който разбира при подаръци Art-Gift се спира. -

Sanja Bubevska

И този път календарите са прекрасни ! Благодаря ви!

Ина Стевасарева

Благодаря за страхотните календари!За втора година поръчвам,точни и коректни!

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

Bozhidara Yaneva

Изключително бързи, точни и коректни! Календарите са наистина страхотни!

Elmira Raifova

Добро качество и бързо обслужване. Имах специални изисквания, които бяха изпълнени без забележка! Благодаря :)

Eli Ignatova

Получих календарите, които бях поръчала, доволна съм. Ще Ви препоръчвам! Весели празници! :)

Стела Свилен Стоянови

Препоръчвам с две ръце Получих си календарите, страхотни са както обикновено Благодаря ви

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!
Допълнителна информация

Фототапет - Цветна геометрия  ,  изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Цветна геометрия?

Фототапетът "Цветна геометрия" е красив и стилен избор за всяко помещение, независимо дали става въпрос за хол, офис, дневна или спалня. Той представлява геометрични фигури, основно триъгълници, които са изобразени в различни цветове. Всяка форма има своя уникален цвят - зелено, кафяво, бежово, черно и горчица, което придава на тапета живот и разнообразие.

Цветната гама на тапета създава наситен и елегантен визуален ефект. Зелените триъгълници може да подчертаят природния и освежаващ елемент, докато кафявите и бежовите тонове могат да придадат топлина и уют. Черните форми придават съфистикираност и стил, докато горчицата добавя нюанси на пикантност и изисканост.

Този арт фототапет за кухня може да се използва както за да се създаде централна точка в стаята, така и за да се подчертае и допълни съществуващия интериорен дизайн. Геометричните форми са модерен и популярен дизайн, който внася структура и динамизъм в пространството.

Благодарение на разнообразието от цветове и геометрични фигури, този фототапет може да се комбинира с различни мебели и декоративни елементи. Той може да се съчетае със съвременни и минималистични интериорни стилове, както и с по-традиционни или еклектични подходи към дизайна.

Фототапетът "Цветна геометрия" е не само естетически привлекателен, но и функционален. Той може да преобрази обикновено пространство в нещо уникално и индивидуално, създавайки атмосфера на комфорт и стил. Независимо от избраният ви стил и място, този тапет ще добави изящество и живост на вашето пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Цветна геометрия" е подходящ за различни помещения, включително хол, офис, дневна и спалня. Със своите красиви геометрични форми и разнообразие от цветове, тапетът може да се адаптира към различни стилове на интериора. Той ще създаде изискан и модерен визуален ефект, независимо от това дали желаете да подчертаете централната точка в стаята или да допълните съществуващия дизайн. Съчетавайки структура, динамизъм и цветови акценти, този тапет може да преобрази обикновено пространство в нещо уникално и индивидуално.

Цена:
38 00 лв