Фототапет "Черешов цвят" - Абстрактен пейзаж в черно и бяло | Фото Тапети

Фототапет Черешов цвят

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1202687
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво -

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Ели Трайкова

Бързи, точни и коректни. Страхотни календари, благодаря за подаръците :) !

Мария Паскалева

Страхотни календари получихме! Поръчката беше изпълнена изключително бързо, коректно и качествено. Страхотни сте! Определено ще се възползваме от услугите Ви и за бъдещи празници!

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Gergana Tsanova

Благодаря ви много за страхотните календари и подаръци!Препоръчвам ☺☺☺

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Черешов цвят?

Фототапетът "Черешов цвят" е единствено и красиво изкуство, което въвежда абстрактен пейзаж във вашата обстановка. С изразителни черни и бели нюанси, той създава атмосфера на елегантност и хармония. В центъра на тапета се намира абстрактен пейзаж, представящ уникални форми и текстури, които се преливат една в друга.

Клонките с цъфнал розов цвят, които окръжават пейзажа, допълват композицията с живост и нежност. Техните нежни цветове придават изискано настроение и създават контраст с монохромния фон. Това прекрасно съчетание на черно, бяло и розово предлага възможност за декориране на различни пространства, включително хол, спалня или офис.

Фототапетът за спалня "Черешов цвят" е изключителен избор за хора, които търсят изящество и стил в интериора си. Той привлича погледа и вдъхва усещане за изкуство и красота във всяка стая. Без значение дали искате да създадете уютна обстановка или да добавите елемент на изненада и вдъхновение, този фототапет ще бъде перфектното допълнение към вашето пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Черешов цвят" е идеален за различни пространства и помещения. Благодарение на своите абстрактни черно-бели нюанси и клонките с розов цвят, той може да се впише перфектно в хола, спалнята или офиса ви. Създавайки уютна и елегантна обстановка, този тапет привлича вниманието и добавя изящество във всяко помещение. Без значение дали търсите тапет за релаксация и почивка, или за вдъхновение и продуктивност, "Черешов цвят" ще бъде страхотно допълнение към вашата интериорна облачност.

Цена:
35 00 лв