Фототапет Черни призми

Флис - Канаваца
Продуктов код wall769658
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Таня Илиева

Огромно благодаря на хората, които ни обърнаха внимание и ни направиха перфектните календари и към тях получихме и страхотни подаръци. Радвам се че попаднах на вашия сайт!

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Павлина Тасева

Коректни във всяко отношение - бързо изпълнение на поръчката, прекрасна изработка и бърза доставка! Браво!

Краси Стоянова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Dilyana Georgieva - Paunova

за поредна година се убеждавам, че това са най- коректната фирма. Експресно и любезно обслужване, изключително качество и много добри цени ! Благодаря ви ! Продължавайте да бъдете все толкова безупречни ! :)

Toni Bacheva

Много благодаря за изработката на календарите и за подаръците! Страхотни са! Личи си, че влагате много за да се получи такъв резултат! Адмирации!

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Цветомира Стоянова

Перфектно качество и бързо обслужване! Календарите, които поръчах са страхотни!

Nina Metodieva

И ние получихме нашата поръчка.Много бързо и коректно обслужване.Календарите са страхотни!!!

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Черни призми?

Арт тапет "Черни призми" е едно впечатляващо творение, което ще добави изисканост и стил на всяко пространство. Той превръща обикновените стени в незабравима и привлекателна художествена композиция.

Дизайнът представя различни форми и размери на черни призми, които създават игра на светлина и сенки. Тези геометрични фигури се преплитат и се отразяват, като създават уникално визуално изживяване. Черният цвят придава елегантност и същевременно загадъчност на мотива, което го прави идеален за стилни и модерни интериори.

Фототапетът "Черни призми" е подходящ за различни помещения - хол, всекидневна, коридор, офис или заведение. Независимо дали го използвате в домашна обстановка или в офис среда, той ще създаде впечатление и ще донесе хармония в пространството.

Съчетавайки силата на геометричните форми с интригуващия черен цвят, фототапетът "Черни призми" предлага богатство на детайлите и изящество на дизайна. Той е перфектният избор за всички, които търсят незабравим и същевременно стилен акцент за своето интериорно пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Черни призми" е идеален за създаване на вълнуващи интериорни преживявания в различни пространства. Подходящ е за хол, всекидневна, коридори и офиси, където може да добави елегантност и стил. Също така, може да бъде използван и в заведения или хотели, за да създаде уникална атмосфера. Благодарение на своята художествена композиция и черен цвят, фототапетът привлича вниманието и предоставя изискано визуално присъствие.

Цена:
38 00 лв