Живописен шарен слон: Тапет за стилен интериор | Фото Тапети

Фототапет шарен слон

Флис - Канаваца
Продуктов код wall904531
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gabriela Petrova

Календарите са страхотни, поръчката ми беше изпълнена бързо и съм много доволна, че се сдобих навреме с тях. Благодаря ви, с удоволствие бих поръчала пак от вас!

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Simona Kazakova-Gazenova

Страхотни сте Благодаря Ви много, за пореден път поръчвам от Вас и отново съм много доволна от изработката.

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Сузан Небиева Мухаремова

Бързо, коректно и качествено обслужване ! Благодаря за страхотните календари!

Беатрис Спасова

Уникални и точни, Благодаря от сърце за прекрасния подарък

Darina Ganeva

Използвам услугите на Art- Gift вече две години. Бързи и коректни! Отново получих чудесни календари!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Шарен слон?

Тапетът Шарен слон представлява привлекателен дизайн, идеален за спалня, хол или всекидневна стая. Главната черта на тапета е голям шарен слон, който е изобразен във формата на Мандала. Рисунката на слона е направена в различни ярки цветове и шарки, които придават на цялостния дизайн естетически израз. Фонът на тапета е в сиво-бежови тонове, които създават спокойна и приятна атмосфера.

Цветовете на слона са оранжево, синьо, розово и зелено, които добавят весело и жизнено настроение в стаята. Оранжевият цвят може да придаде топлина и енергия, синият цвят е успокояващ и освежаващ, розовият цвят дава нежност и романтичност, докато зеленият цвят създава усещане за природа и хармония.

Като идея за тапет за спалня е перфектен избор, ако желаете да добавите цветово разнообразие и красота в интериора на вашата стая. Той може да се комбинира с различни видове мебели и декорации, създавайки уютно и стилно пространство. Независимо дали търсите нещо живописно или просто искате да освежите интериора си, този тапет ще бъде прекрасно допълнение към вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за всяка стая, където желаете да добавите живописен и красив акцент. Можете да го използвате в спалнята, хола или всекидневната стая, за да създадете уютна и стилна обстановка. Цветовете на слона, комбинирани със сиво-бежовия фон, ще придадат на стаята ви яркост, енергия и хармония. Без значение от конкретното помещение, този тапет ще бъде изключително привлекателен и ще създаде впечатляващ визуален ефект.

Цена:
35 00 лв