Фототапет 3д кубове

Флис - Канаваца
Продуктов код wall869538
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Elena Derebeeva

Отлично качество и изработка, много отзивчиви и любезни. Страхотни подаръчета към поръчката. Бърза изработка.

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Мария Евгениева

Невероятни календари и допълнителни подаръци към тях! Препоръчвам!

Мария Стаева

Страхотно качество на календарите , бързо изпълнение на поръчката

Анелия Ангелова

Изключително любезно, бързо и коректно обслужване. Страхотно качество на продуктите. Препоръчвам!

Dilqna Georgieva

Благодаря Ви за прекрасните календари! Страхотни сте! :) :) :)

Мария Чакандракова

Невероятно красиви с качествена изработка.

Светломира Тодорова

Страхотна изработка! Коректно и бързо изпълнение!

Silviya Karaboeva

Невероятни календари , освен нас ще зарадвам и моите най-близки хора ! Благодаря за бързото изпълнение и подаръците ! Пожелавам Ви много клиенти !

Стефани Ангелова

Много съм доволна. Бърза изработка и коректно отношение! Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет 3д кубове?

Арт тапет 3д кубове, е вълнуваща комбинация от триизмерни кубове и преливащи се цветове в лилаво, синьо и бяло. Тези кубове придават на стената дълбочина и измерение, създавайки впечатление за игра на светлина и сянка. Цветовете преливат един в друг създавайки омайна и вълнуваща атмосфера.

Това изключително динамично изображение е подходящо за различни помещения - спалня, хол, всекидневна, коридор, кухня или офис. В спалнята тапетът ще донесе спокойствие и релаксация, като същевременно създава интересен акцент на стената. В хола или всекидневната той ще добави съвременност и стил към интериора. В коридора и кухнята тапетът може да предизвика усещане за движение и динамизъм, докато в офисното пространство ще внесе креативност и вдъхновение.

Този тапет създава уникална визуално преживяване и може да бъде идеалното допълнение към вашия интериор, давайки му художествен акцент и индивидуалност. Без значение къде решите да го поставите, този 3D тапет ще привлича вниманието и ще предизвиква вълнуващи разговори.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни интериорни помещения, включително спалня, хол, всекидневна, коридор, кухня, офис и други. Със своите триизмерни кубове и преливащи се цветове, той добавя дълбочина и стил към всяко помещение. Независимо дали искате да създадете уютна атмосфера в спалнята си или да добавите модерен акцент в офиса си, този тапет ще се отличава и ще привлича вниманието. Със своята универсалност и впечатляващ дизайн, той е идеален за всяка стая и ще придаде индивидуалност на всяка стена.

 

Цена:
38 00 лв