Фототапет Beige leaves

Флис - Канаваца
Продуктов код wall614354376
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет Beige leaves, - компилация от нежност, придаваща усещане за спокойствие във всяко  помещение. Натуралният мотив в светли тонове, идеално подчератва финеса в пространството, добавяйки феноменален завършек на всяка модерна аранжировка. Особенно подходящ е за помещения изискващи специфична атмосфера - спални помещения, траперазии, холова част. 

1 поръчка за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава Петрова

Страхотни професионалисти! Огромно благодаря за бързата доставка и качествена изработка!

Борислава Щърбева

Страхотни сте страшно съм доволна от календарите. Препоръчах ви и на мой приятели

Мария Евгениева

Невероятни календари и допълнителни подаръци към тях! Препоръчвам!

Daniela Koevska

Изключително съм доволна от изработката на календарите. Препоръчвам и отново ще се възползвам от услугите ви :)

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Мирослава Димитрова

Днес получих календарите, страхотни са :) Благодаря за подаръците към тях!

Росица Динева

Продуктите, които предлагате са страхотни! Препоръчвам с две ръце!!

Lidiya Kuzmanova

Страхотни са! Пуснах поръчката в събота във вторник календарите бяха при мен! Много добро качество, цената също е мнооого добра и всичко се случи за отрицателно време. Хората знаят как да печелят клиенти.

Даниела Панова

Отлично качество и професионализъм. Благодарим ви! �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Златисто утро?

Този арт фототапет е въплъщение на изискаността и топлината на едно златисто утро. С нюансите на благородно злато и меки кремави оттенъци, той създава атмосфера на лукс и топлина във всяко пространство. Реалистичните палмови листа са изобразени с изключителна детайлност, като добавят дълбочина и текстура към дизайна. Тапетът е идеален за освежаване на хола или спалнята, като внесе елемент на природна красота и спокойствие.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет със златисти палмови листа е чудесен избор за всяко пространство, което изисква стилна и топла атмосфера. Идеален за хола, спалнята или кабинета, той внася усещане за елегантност и спокойствие. Неговият ненатрапчив дизайн го прави също така подходящ за хотели, бутикови магазини и корпоративни зони за почивка, където добавя луксозен и уютен акцент.

Цена:
38 00 лв