Фототапет - Inspiration

Флис - Канаваца
Продуктов код WALLMS6
5.00
794

Фототапет с интересно изображение Inspiration. Подходящ за апликация в стаята на тийнейжър или тематичен бар или клуб.

3 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Дилян Антонов

Бързи, коректни,любезни! Препоръчвам!!!

П Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Бистра Николова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите!
Много съм доволна!

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Жени Димитрова

Страхотни календари. Препоръчвам

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Slavka Manova

Невероятни календари и подаръци! Уникално бързо изпълняване на поръчката! Страхотни сте! Браво!

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

Dilyana Nikolova

Изключително доволна съм!Бързи и коректни!Благодаря Ви!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Inspiration?

Този арт тапет "Inspiration" от Art-Gift.net е идеалното решение за декориране на стаята на момче, който обича баскетбола и мотивиращите надписи. Тапетът представя един баскетболен играч, който кара момчетата да се чувстват като част от играта, а баскетболната топка придава още по-реалистичен ефект.

Цветовете, избрани за този тапет, са в черно, оранжево и синьо, което придава смел и енергичен вид на стаята. Мотивиращите надписи в задната част на тапета допълват общия му дизайн, като подсказват на момчетата да не се предават и да постигат целите си.

Тапетът "Inspiration" е изработен от висококачествени материали, които осигуряват лесен монтаж и дълготрайност на продукта. В допълнение към това, тапетът може да се използва не само за декориране на стаята на момче, но и на игралната зала или баскетболната зала.

С този фототапет, момчетата могат да създадат вдъхновяващо и мотивиращо пространство, където да се чувстват уютно и вдъхновени да постигат големи неща.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапет за стая на тийнейджър, който обича баскетбола и мотивиращите надписи. Той може да бъде използван за декориране на стая на момче, но и на игрална или  баскетболна зала. Той може да допълни декора на стаята и да придаде усещане за мотивация и енергия.

Цена:
38 00 лв