• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Детски Тапети

Виж още 24 продукта

Детски Тапети

Тапети за детска стая  – Детски тапети – в тази категория ще откриете фототапети, с които да превърнете детската стая в приказно царство. Голямото разнообразие от животинки, балони, самолетчета, хеликоптери и много други, които ще позволят на детското въображение да създава нови магически светове.
Можете да превърнете стаята на малчуганите във вълшебно място за игри като изберете някои от предложенията ни, изпълнени с различни детски картини и вълшебни светове.

Какви видове фото тапети за детска стая ще откриете? 

Стаята на вашето детенце е освен тяхно лично пространство за почивка, но и тяхната собствена зала за игри. За това е много важно да успеем да съчетаем красотата на домашния уют с вълшебните светове на игри приказни създания. Сред нашите тапети за детска стая / тапети за юношеска стая /може да откриете различни сладки животинки – панди, пухкави мечета, зайчета с дълги ушички, жълти пиленца, красиви сърнички и величествени елени с големи рога. Красиви горски къщички, направени от гъбки, тикви, ягоди и всякакви шарени плодове, а около тях големи поляни, на които играят малките горски обитатели.
Сред нашите тапети за детска стая ще намерите нови шарени светове, в които жирафчета празнуват заедно със слончета и тигри, носещи големи червени, жълти, сини, зелени и розови балони и още видове тапети за детска стая за момиче и момче. Може да полетите с големите балони с топъл въздух, които ще ви омагьосат с ярките си пъстроцветни шарки или да поплувате в необятно море, носени от усмиханати делфини.
Тук всеки малък бъдещ космонавт може да обиколи с летящия си кораб около планети, звезди, съзвездия и галактики, да срещне зелени извънземни и дори да кацне на слънцето. А за всяка малка принцеса сме подготвили разнообразни детски тапети за момиче, с които може да се сдобие със свой собствен замък с високи розови кули.
Ако пък малчуганите обичат пътешествията, може да ги изненадате с пъстра карта на света, от която да научат за континентите, животните и различните световни забележителности.
С нашите фото тапети за детска стая може да превърнете стаята на вашето детенце в необикновено и вълшебно кътче,  в което детето да играе и да се забавлява. Създайте уникален дизайн на детска стая или тинейджърска стая с тапетите на Арт Гифт.
А ако вашите дечица, ще имат обща стая и ви притеснява как да подберете цветовите комбинации. То не се притеснявайте, за вас също сме подготвили много и различни тапети за детска стая за момиче и момче. Съчетали сме дизайни, който са малко по-неутрални и могат да паснат както за малката ви принцеса, така и за смелия ви юнак. 

Безопасни ли са тапетите за детска стая?

Отговорът е категорично Да. Здравето на малките сладури е едно от водещите неща за нас, при подготовката на такъв тип фототапети. Поради тази причина ни сме заложили на сертифицирани безвредни материали в изработката на всеки един тапет, който можете да поръчате при нас. Дишащите материи и безвредните мастила на нашите тапети за детска стая ги правят подходящи дори за най-малките. Ако тепърва ви предстои да създавате детска стая за вашето слънчице, без колебание може да се доверите на нас, за да създадем заедно едно магическо кътче за вашето дете. А това, че всеки наш фототапет може да се почиства с влажна кърпа, ги прави още по-подходящи за стаята, където ще играят вашите мъници. 

Как се лепят тапетите за детска стая?

Начина на лепене на тапетите е лесен. Преди започване на монтажа на фототапета е необходимо стената да е обезпрашена. Това можете да направите с влана кърпа. след като сте обезпрашили стената, можете да я грундирате с грунд или с много рядно зазредено лепило за тапети. Пълни инструкции за монтаж на тапети можете да видите тук

Най-търсени детски фототапети

детски тапети джунгла, детски тапети сини, детски тапети с цветя, детски тапети с фриз, детски тапети с розови сърца, детски тапети с планети, детски тапети с пеперуди, детски тапети с мечета, детски тапети с дърво, детски тапети с динозаври, детски тапети с гъби, детски тапети с влакчета, детски тапети с бухалчета, детски тапети облачета, детски тапети на цветя, детски тапети на точки, детски тапети на сърца, детски тапети на принцеси, детски тапети на звезди, детски тапети за стена за момичета, детски тапети за момче и момиче, детски тапети за момичета на сърца,  детски тапети делфини, детски тапети графити, детски тапети 3d, детски тапети с коли, детски тапети за момче. В нашия Онлайн магазин за тапети на топ цени може да намерите и тапети с мотиви от анимационни филми като "Замръзналото кралство, Маша и мечока, Ледена принцеса, Червената шапчица, Мечо пух, Пепеляшка, Алиел и възможност за печат на тапет по поръчка и за филмите на Дисни. За фототапет с дисни мотиви е необходимо да ни предоставите изображението което ние ще отпечатаме специално за Вас. С нашите дизайне стената на детската стая ще оживее и ще събуди приказното въображение на вашето дете. Ако харесвате автомобили и мотори и вашето момче е фен на високите скорости, то имаме подходящи дизайни и за него.

Почистват ли се фототапетите за детска стая ?

Независимо на каква тематика ще бъде вашият тапет за стена, то той може да се почиства. Имаме няколко технологии на печат и двете са с доказано качество и устойчивост на мастилата. Първият вариант е със латекстови мастила, това са мастила на водна основа. Вторият вариант е УВ печат с висококачествени мастила и допълнителен прозрачен лак. Този вид печат езключително здрав и освен с валжна или суха кърпа то той може да се почиства много по интензивно. За жалост и двата варината не са подходящи за използване на почистващи препарати.  Тапетите са с пори и релеф което е предпоставка за замърсяване с прах, трохи че дори и шоколад. Просто навлажнете кърпата и забържете тапета.

Какви са използваните материали и безопасни ли са за здравето на децата ?

Всички използвани материали и мастила са сертифицирани с най-висок знак за екологичност и безопасност. Всички тапети са 100% безопасни и не предизвикват алергии. тапетите не предизвикват неприятна миризма след монтаж и не са токсични.