Детски тапет - Въздушни балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-МL-12
5.00
794

Детски тапет – Въздушни балони  - свежо преложение, създащо приятна атмосфера в детска стая. Всички артикули биват изработени от висококачествени материали и сертифицирани мастила, които гарантират издръжливост във времето. 

4 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивета Иванова

Изключително коректни! Добро качество и бързо изпъление!Препоръчвам!

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Ели Станчева

Много ви благодаря за страхотното качество и изработка на календарите и съм много благодарна за подаръците от ваша страна!Препоръчвам

Dilqna Georgieva

Перфектна изработка и бързина

Yoana Georgieva

Календарите са страхотни, много благодаря. благодаря и за подаръците. Ключодържателите и малките календарчета са невероятни

Bozhidara Yaneva

Изключително бързи, точни и коректни! Календарите са наистина страхотни!

Светлана Йовчева

Много красиви тениски и бодита, разнообразни, за всеки вкус, за всеки повод и с много чувство за хумор!

Krasi Dimitrova

Днес си взех календарите !Страхотна изработка бързи и коректни! Продължавайте така и за напред .☺Благодаря!

Iva Aleksova

искам един календар с снимка .един ключодържател с снимка.5 джобни с снимка
Допълнителна информация

Детски тапет - Въздушни балони, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският тапет Въздушни балони?

Уникален детски тапет, който е идеален за смесена типология на детска стая. Този тапет е универсален и подходящ както за момчета, така и за момичета, а също така и за общи стаи. Неговият основен мотив са въздушни балони с горещ въздух, които нежно се издигат над високите планини.

Балоните на тапета са оформени в разнообразни цветове и размери, създавайки вълнуваща и живописна сцена. Оранжевият цвят придава усещане за топлина и енергия, докато зеленият цвят символизира природата и спокойствието. Този контраст между цветовете създава баланс и хармония в детската стая.

Въздушните балони нежно се издигат в небето, предавайки усещане за свобода и приключение. Около тях летят стаи птици, които допълнително подчертават движението и свободата. Този дизайн придава на тапета динамичност, а детската стая изглежда като част от един вълнуващ свят.

Тапетът за детската стая е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на износване. Цветовете са ярки и наситени, осигурявайки запазване на свежия вид в продължение на години. Той е лесен за почистване и поддържане, което е особено важно за детска стая, където петна и мръсотия са неизбежни.

Без значение дали сте родители на момче или момиче, или търсите тапет за обща стая, този модел детски тапет ще добави настроение и уют в детската стая. Балоните с горещ въздух и летящите птици създават мечтателна и вълнуваща атмосфера, която ще оживи детската фантазия и стимулира творческия процес. Нека детската стая стане място на вдъхновение и радост за вашето дете.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за всякакъв тип детски стаи, независимо дали са за момчета или момичета. Той е идеален за смесени типологии на детски стаи, където може да създаде вълнуваща и живописна атмосфера. Тапетът е с универсален дизайн и може да се използва и в общи стаи. Съчетавайки въздушни балони с горещ въздух и летящи птици, той добавя мечтателна и динамична нотка във всяка детска стая.

Цена:
38 00 лв