Детски тапет Горски празник

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ms-0016
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски тапет Горски празник, подходящ за апликация в помещения със смесено предназначение. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Възможна изработка в големи размери
3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Жана

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце

Кристина Йорданова

Бърза доставка, реални снимки на продуктите, препоръчвам на всички

Биляна

Много съм доволна!

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Славка Плахова

Благодаря за красивите календари и подаръците. Страхотни са. Бързо и качествено обслужване. Коректни и отзивчиви.

Svetla Veselinova

Бързи и коректни! Благодаря ви
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горски празник ?

Детски тапет "Горски празник" е перфектно решение, за да разнообразите детска стая, спалня или детската градина. Тапетът представлява вълшебна сцена, изобразяваща животни, птици и дървета, всички с балони в ръцете. Очарователните мотиви са предназначени да развият въображението и да създадат весела и уютна обстановка.

Главният фокус на тапета е пейзажът в гората, където дръвчетата се издигат на фона на нежния сив цвят. Тапетът въвежда доза топлина и удобство в стаята с помощта на кафяви и бежови нюанси, които създават приятна атмосфера.

Съчетавайки сивото, кафявото и бежовото, този детски тапет осигурява спокойствие и хармония в стаята. Цветовете са избрани така, че да бъдат подходящи както за момчета, така и за момичета. Тапетът може да се комбинира с различни интериорни стилове и мебели, допринасяйки за декоративната цялост на стаята.

Този живописен тапет е прекрасно допълнение към детската стая, създавайки магическа атмосфера, в която децата могат да се потопят и да се наслаждават на вълнуващи приключения с животните и птиците. Отразяващ природата и радостта, тапетът "Горски празник" е идеален за прекарване на незабравими моменти в детството.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапет "Горски празник" е идеален за декориране на детски стаи, спални или детски градини. Той добавя магия и весела атмосфера на стаята със своите животни, птици и дървета с балони. Със своите сиви, кафяви и бежови цветове, тапетът придава уют и спокойствие. Благодарение на своя дизайн, той е подходящ за декориране на детски стаи както за момчета, така и за момичета. Създавайки магична атмосфера и пресъздавайки приключения в гората, този тапет е перфектно решение за създаване на незабравими моменти в детската стая.

Цена:
38 00 лв