Детски тапет - Животинско царство

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ms-0018
5.00
794
Детски фототапет - Животинско царство, забавен и цветен дизайн, подходящ з апликация в детска стая от смесен тип - момче/момиче.  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Krasimira Slavcheva

Блатодаря ви за перфекционизма, впечатлена съм от вашата креативност и бързо изпълнение на поръчката ми! Отново бих ползвала вашите услуги, при това с най-голямо удоволствие! Бъдете здрави и успешни!

Сиана Иванова

Високо качество, коректност и бързина. Благодаря ви много за професионализма ☺️

Milena Angelova

Спечелих прекрасна награда от тях, аз се забавих със снимката, но Те бяха страшно бързи. За един ден и направа, и с доставка - днес си получихме всичко. Благодарим

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Ivalina Mitova

Страхотно качество на продуктите :)

Rosi Grigorova

За трета поредна година използвам услугите на Art gift. Изключително много съм доволна от качество,бързина и комуникация. Страхотни са!

Radmila Neykova

Бърза изработка, добра комуникация и лесна платформа за поръчка, цената също е много добра.

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Вяра Станева

Благодаря! Прекрасни са календарите!

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Животинско царство ?

Детски тапет "Животинско царство" е перфектното решение за декорацията на детска стая, спалня или коридор. Той представя живописна гора с богато разнообразие от горски животни. Цветовата гама на тапета включва нюанси от бежово, кафяво, оранжево и зелено, които създават топла и уютна атмосфера в помещението.

Изображението на гората със своите живописни детайли ще впечатли всяко дете. Върху тапета можете да откриете различни горски животни като сладки зайчета, весели еленчета, пухкави лисици и много други. Те са нарисувани с любов към детайлите и са представени в игрив стил, което прави тапета още по-привлекателен за децата.

Този тапет е идеален начин да превърнете стаята в уютен и вълшебен кът за игра и почивка. Разнообразните цветове и животните ще вдъхновят детето да създава и развива своето въображение. Той създава приятна атмосфера и помага за създаването на спокойно помещение за почивка и сън.

Този детски тапет е изработен с висококачествени материали, които осигуряват здравина и дълготрайност. Поставянето му е лесно и просто. Само една стена, покрита с този тапет, ще превърне стаята в истинско царство на приказките и ще зарадва вашето дете.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за декорация на детски стаи, спални и коридори. Може да се използва и в  детски градини, ясли, училища или други детски обекти. Той добавя весело и игриво настроение в помещението и създава уютна атмосфера за децата. Независимо дали искате да създадете приказно кътче за игра или спокойна среда за почивка, този тапет е перфектното решение за създаване на детско царство в дома или в детската градина.

Цена:
38 00 лв