Детски тапет - Зайчета в гората

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-МL-13
5.00
794

Детски тапет – Зайчета в гората, в меки топли цветове, подходящ за апликация в комбинирана стая както за  момче така и за момиче. Всички артикули се печатат по индивидуално зададени размери, като процесът по тяхната изработка включва използването сертифицирани мастила и материали от най-висок клас. 

4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Ина Стевасарева

Благодаря за страхотните календари!За втора година поръчвам,точни и коректни!

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Denitsa Perić

Втора година поръчвам и съм много доволна!

Biserka Koeva

Отговорни ! Препоръчвам !

Neli Tomova

Календарите са страхотни! Много ни зарадвахте и създадохте страхотни подаръци за близките ни за Коледа! Със сигурност ще поръчвам и занапред от Вас!

Стела Свилен Стоянови

Препоръчвам с две ръце Получих си календарите, страхотни са както обикновено Благодаря ви

Darina Ganeva

Използвам услугите на Art- Gift вече две години. Бързи и коректни! Отново получих чудесни календари!

Соня Кръстева

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце

Dilyana Nikolova

Изключително доволна съм!Бързи и коректни!Благодаря Ви!!!
Допълнителна информация

Детски тапет - Зайчета в гората, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски тапет Зайчета в гората?

Тапетът за детската стая, който описвате, е магична сцена, която въвежда децата в есенна горичка, изпълнена с топли и уютни цветове. В заднината се разстила гора с кафеви дървета, които преливат в различни нюанси на кафяво и оранжево. Горичката създава усещане за спокойствие и приноси настроение на сезона.

В тази приказна среда, разиграват се малки, сладки зайчета. Всеки зайче е изобразено в светъл бежов цвят, като всяко от тях държи морковче в ръцете си. Това ги прави още по-привлекателни и дава усещане за игривост и веселие.

Докато зайчетата си играят, около тях летят нежни, розови пеперудки. Техните крила създават изящни замайващи движения, което допълва магията на сцената и придава на тапета още повече очарование.

Това е тапет, подходящ за стая на момиче. Той предава усещане за топлина, спокойствие и приказност. Смесеният тип на тапета допринася за по-интересен и разнообразен визуален ефект, съчетавайки различни текстури и дизайни.

Цветовете и елементите на този тапет ще създадат приятна и стимулираща обстановка за детето, като същевременно придават на стаята уникалност и красота. Тази магическа сцена ще вдъхнови въображението на вашето дете и ще създаде специално пространство, в което тя може да се почувства комфортно и свободно да играе и създава свои собствени приказки.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за декорация на детски стаи, особено за момичета, където ще добави уют, мекота и приказност.

Цена:
38 00 лв