Детски тапет - Пролетна гора

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10774159
5.00
794
Детски тапет - Пролетна гора, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени

Уникални са. Силно препоръчвам

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Alexander Kraev

Благодаря за бързата и качествена изработка на поръчаните календари! Перфектно отношение към клиента!

Elizabeth Spasova

Благодаря за приятните спомени, които изработвате. Доверявам ви се не за първи, а за пореден път и ще ви се доверя отново! Очарована съм от вниманието, изпипването на детайлите, коректното отношение и бързината.

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Neli Raicheva

Благодаря ви за красивата чаша! Пожелавам ви много доволни клиенти! Бързи,точни и корекни!❤❤❤

Titka Stankina

Днес получих календарите , много са хубави ,със сигорност ще повторим:)

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Галена Антонова Славчева

Препоръчвам! Поръчах 8 календара и пристигнаха след една седмица. Получихме и подаръци. Коректни! Благодарим Ви!

Валерия Гешева

Изключително бързи и коректни :) Благодарим ви за хубавото боди
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският тапет Пролетна гора?

Детският тапет "Пролетна гора" е идеално решение за декорацията на детска стая или градина за момче. Той представлява свежа и весела горска сцена, на която са изобразени дървета, къщичка и различни животинки. Сред тях са зайчета, мечета и бухалче, които добавят допълнително очарование и игривост на тапета.

На фона на горската панорама се простират облачета, а дъгата и слънцето придават още по-разнообразие и жизненост на дизайна. Цветовете, използвани в тапета, включват основно зелено, синьо и розово, което създава свежо и радостно настроение в помещението.

Тапетът "Пролетна гора" може да бъде изработен по индивидуални размери, съобразени с нуждите на клиента. Съдържащ шест различни изображения, този тапет предлага разнообразие и възможност за интересна композиция в стаята или градината на вашето дете.

Съчетавайки природния мотив със забавни илюстрации, детският тапет "Пролетна гора" е перфектният избор за създаване на живописна и вълнуваща обстановка в детската стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Детският тапет "Пролетна гора" е подходящ за декорацията на детски стаи и детски градини. Той създава весела и жизнена атмосфера, идеална за игра и учене. Цветовете - зелено, синьо и розово, придават свежест и радост на помещението. Изображенията на гора, дървета, къщичка и различни животинки стимулират детското въображение и създават приказен свят. Всеки забавен детски тапет може да бъде персонализиран според размерите на стаята, което го прави подходящ за всяко пространство.

Цена:
38 00 лв