Детски тапет - Розов лунапарк

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10749887
5.00
794

Уникален Детски тапет – Розов лунапарк, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Niya Parvanova

Супер бързо и коректно обслужване! Получих поръчката си още на следващия ден. ????

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Miglena Dimitrova

За втора година поръчвам от вас и съм изключително доволна! Коректни и мн бързи!

Ели Малката

Преди малко си взехме календарчето❤️❤️❤️и за пореден път-всичко е вълшебно и красиво Препоръчвам ви под път и над път До скоро

Dilqna Georgieva

Благодаря Ви за прекрасните календари! Страхотни сте! :) :) :)

Pepi Delcheva

Благодаря ви за страхотните магнити!

Ivelina Valcheva

За първи път поръчвам от Вас и съм много доволна! Календарите са страхотни! Благодарим и за подаръците! Оставаме Ваши клиенти и занапред!

Вяра Станева

Благодаря! Прекрасни са календарите!

Ани Чучулигина

За трета поредна година поръчвам календари от Вас и съм изключитено доволна! Професионална изработка, бързо изпълнение на поръчката и прекрасен персонал! Благодаря Ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският тапет Розов лунапарк?

Детският тапет Розов лунапарк е прекрасно декоративно решение за стаята на момичето ви. Тапетът представя един приказен лунапарк, който ще донесе радост и вълнение на нейното пространство.

Основният мотив на тапета е бял елен, който излъчва усещане за магия и тайнственост. Той се отличава на фона на нежни розови цветя, които придават допълнителна доза сладост и женственост на общия вид на тапета.

Лунапаркът, изобразен на тапета, предлага разнообразие от атракции и забавления. Можете да видите ярки и цветни въртележки, колело на фортуната и палатки за игри. Това създава усещане за вълшебство и изгражда приказна атмосфера в стаята на вашето момиче.

Тапетът в розово е идеален за детската стая, тъй като съчетава живописни илюстрации с нежни цветове. Той може да помогне за създаването на спокойна и уютна обстановка, стимулираща фантазията и креативността на детето.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет в розово с приказен лунапарк, бял елен и нежни розови цветя е подходящ за различни пространства в дома, предназначени за деца. Може да преобразите и другите стаи в своя дом, рагледайте нашите интересни идеи за тапети за спалня, с които да внесете нов красив елемент в дома си.

Цена:
38 00 лв