Детски тапет - Розов лунапарк

Флис - Канаваца
Код wall10749887
5.00
694

Уникален Детски тапет – Розов лунапарк, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

И.Геров

Много лесно за поставяне и направо промени облика на стаята ми. Супер доволен съм!

Димитър

Качеството е надминало всичките ми очаквания. Препоръчвам с две ръце!

К.Далиева

Благодарим ви за страхотния фототапет! Изглежда прекрасно на стената ни.

К.Петкова

Тапетите са с много добро качество и се поставят лесно. Препоръчвам на всеки, който иска да обнови интериора си.

Диана Б.

Цветовете са ярки и наситени, точно както си ги представях. Много съм доволна.

Неда

Бяхме скептични, но тапетите се оказаха страхотни. Прекрасен дизайн и качествени материали.

Александра

Фототапетът изглежда страхотно! Бяхме приятно изненадани от качеството и леснотата на монтажа.

Даниела

Много съм доволна, тапетът изцяло преобрази детската стая. Прекрасна изработка и качество!

Иванка Борисова

Чудесен фототапет

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският тапет Розов лунапарк?

Детският тапет Розов лунапарк е прекрасно декоративно решение за стаята на момичето ви. Тапетът представя един приказен лунапарк, който ще донесе радост и вълнение на нейното пространство.

Основният мотив на тапета е бял елен, който излъчва усещане за магия и тайнственост. Той се отличава на фона на нежни розови цветя, които придават допълнителна доза сладост и женственост на общия вид на тапета.

Лунапаркът, изобразен на тапета, предлага разнообразие от атракции и забавления. Можете да видите ярки и цветни въртележки, колело на фортуната и палатки за игри. Това създава усещане за вълшебство и изгражда приказна атмосфера в стаята на вашето момиче.

Тапетът в розово е идеален за детската стая, тъй като съчетава живописни илюстрации с нежни цветове. Той може да помогне за създаването на спокойна и уютна обстановка, стимулираща фантазията и креативността на детето.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет в розово с приказен лунапарк, бял елен и нежни розови цветя е подходящ за различни пространства в дома, предназначени за деца. Може да преобразите и другите стаи в своя дом, рагледайте нашите интересни идеи за тапети за спалня, с които да внесете нов красив елемент в дома си.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв